2777
2789

من خودم امروز دیر بیدارشدم شش و نیم بیدارشدم میگم دیر چون بنظر من ساعت بیداری پنج یا چهار نیم صبحه 

پسرمو راهی مدرسه کردم از ساعتای هفت و نیم تا الان جارو کشیدم اشپز خونه رو مرتب کردم گردگیری کردم🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤 

خلاصع با تمیزی خونه حسابی دارم کیف میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🫠🫠🫠🫠🫠

الانم قهوه مو خوردم و تمامم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

5 بیدار شدم با داداشم دعوام شد🤦🏻‍♀️

میگه زود بیدار میشی چراغا رو روشن میکنی اعصابم و خورد میکنی

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همون ۶و نیم ولی هیج کاری نکردم چون بچه دیگم خوابه بیدار میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

۲ شب😑😂

اتاقمو کامل تمیز کردم جارو کشیدم 

صبحونه رو ساعت ۳ زدم😂😂😂

دارم بستنی میخورم الان 

بگیرم بخوابم تا ظهر بیدار شدم درس بخونم

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

چقدر عالی و خوب

شب چه ساعتی می خوابید ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

۷ بیدار شدم‌پسرمو فرستادم مدرسه

امروز تولدشه

نمیدونم چیکار کنم😐

باید کیکش رو برم تحویل بگیرم

بستنی بخرم

استند بادکنک بخرم

وسایل تولدش رو ببرم‌ مدرسه

کلی کار دارم

نمیدونم‌چه کلیپی برای تولدش درست کنم

به خواسته خودش تولدش توی کلاس برگذار میشه

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
چقدر عالی و خوبشب چه ساعتی می خوابید ؟

دیشب من دیر خوابیدم ساعتای یک و نیم اینا ولی قسم خوردم امسال هررررررررر طوررررر شده سحر خیز باشم 

سحر خیزی نعمت خیلی بزرگیه 

متوجه شدی وقتشم چقد با برکته کلی کار میکنی میبینی هنوز زوده 

درعوض مثلا ساعت ۸یا۹بیدارشیم تا ظهرش مشغول کارا وتموم نمیشن

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

خب هز الان تا شب چکا میکنی‌...من الان زود بیدارشدم بیکار الاف

من ساز میزنم دف 

کتاب میخونم 

گاهی وقتا گریه میکنم 😐😐😐😐😐😐😐😐

شاید درسمو ادامه بدم