2777
2789

من ۲۴ سالمه ، ۲۰ سال پیش که ۴ سالم بود ، من خیلی شیطون بودم ، یه روز می یام با مهر به طرف بابام که خواب بوده ، اونو پرت می کنم به سرش از فاصله دور ، طوری که محکم به سرش می خوره ، بعد بابام بلند می شه منو می بره تراس خونمون می خواسته منو بندازه پایین ، که مامانم می یاد التماس می کنه به من کار نداشته باشه ، موهامو می کشه آنقدر می زنه که بدنم کبود می شه 😭😭😭😭😭

من آدم کینه ای نیستم ، ولی هنوز هر چند ماه یک بار یادم‌میوفته سرم سوت می کشه من کاز بدی کردم‌ولی پدرم نباید اینجوری رفتار می کرد .

نظرتون چیه ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا عصبی شده یه لحظه خون به سرش نرسیده یه کاری کرده اون زمان اطلاعات و روانشناسی برخورد با بچه مثل الان قوی نبود رفتار با بچه بلد نبودن خودت که بچه دار بشی میفهمی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

حقته.....خب خسته کوفته خوابیده....حالا جدا از شوخی ولش کن رها کن گذشته رو....احتمالا اون لحظه فشار ع ...

من گذشتم و بخشیدمش ، ولی یا م می یافته نفس تنگی می گیرم از ناراحتی 🥺🥺

من واقعا شیطون بودم برعکس الان 🤣🤣🤣

آره خوب ، با شما کاملا موافقم

شیطون باعث میشه فراموش نکنی و کدورت بشه هر وقت یادت میا اصلا بهش فکر نکن و لعنت به شیطون بفرست و استغفرالله ربی اتوب علیه بگو

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

من گذشتم و بخشیدمش ، ولی یا م می یافته نفس تنگی می گیرم از ناراحتی 🥺🥺من واقعا شیطون بودم برعکس الا ...

اشکال نداره ....کارش اشتباه بوده...ولی تو بخشنده باش و رها کن تا ذهنت آروم بشه...ذکر صلوات زیاد بگو

کارشو تائید نمیکنم

ولی چون یهو از خواب با اون وضع بیدار شده 

مطمئنا متوجه کارش نبوده ، حالیش نشده داره چیکار میکنه

اگه این کار همیشگش نبوده ، ببخشش

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....