2777
2789
عنوان

تهران زندگی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 118 پست

من از این تاپیکه نتیجه گرفتم تو تهران نتونی بری بالاشهر زندگی کنی عذاب میکشی ما هم انقد ثروتمند نیستیم بریم بالاشهر تهران پس تهران کنکله😮‍💨

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

الان همه از تهران میرن بخاطر آلودگی ترافیک و..‌.

بله،،براورد برای سال ۴۰۲ به طور میانگین تردد روزانه ۷ میلیون خودرو در تهران و میانگین ترافیک ۲۰۰ ساعته برای هر فرد در طول سال

ده روز فقط هوای پاک داشت و هیچ ماهی استاندارد هوای پاک رو نداشت

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نه هزینه مواد غذایی ارزانتر از همه جاست تخم مرغ شانه ایی ۷۰رب دونه ایی۴۹ گوشت تنظیم بازار گرم ...

اینایی که میگی کجای تهران میفروشن من از عبدل هم نتونستم این قیمتا پیدا کنم

🤦‍♀️برعکس شده ،،پایتخت ارزونتر از همه جاحتی شیرازم از این خبرا نیستجریان اوکالا که ازش صحبت میکنید ...

جریانش این هست که از فروشگاه افق کوروش خرید میکنی به صورت اینترنتی و وحشتناک قیمتاش پایینه 

و مجانی هم میارند درخونه ات 

جریانش این هست که از فروشگاه افق کوروش خرید میکنی به صورت اینترنتی و وحشتناک قیمتاش پایینه و مجانی ه ...

چه عالی،،میگم تهرانیا پولدار شدن نگو مجانی خرید میکنن🙂

متاسفانه ما افق کوروش نداریم اینجا

دیگه باید جمع کنم از اینجا برم😒🚶‍♂️

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

اسی جان امکانات توی تهران عالیه هزینه ها بالاتر و البته درآمد هم بالاتره

تفریحات اوکیه مراکز خریدخوبی داره

هوای آلوده ترافیک و شلوغی از بدیهای زندگی توی تهرانه درواقع باید محل کارِت نزدیک به محل سکونت باشه

مردمشم سرشون تو لاک خودشونه ولی خب از همه جا توی تهران میبینی الان توی همسایگی ما هم تورک هست هم کورد هم اهوازی و ... و ... و

تهران یه بدی داره که ربطی به منطقه و ناحیه نداره یعنی یه آفت شده توی تهران اونم وجود افغانیه که من شنیدم توی بقیه استانا بغیر از چندتا استان راشون نمیدن

من چیتگرم متعجبم از وجود این همه افغانی توی تهران

حال آدمو بهم میزنن😖

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

هر جای ایران که زندگی کنی میزان درآمدت سطح زندگی تو تعیین می‌کنه اما باید شهری که زندگی می کنی حداقل چهارصد هزار نفر جمعیت داشته باشه تا امکانات زندگی توش فراهم باشه در مورد تهران آب و هوای عالی داره ولی متاسفانه خیلی آلوده و شلوغه و اگر امکانات مالی نداشته باشی یا مستاجر باشی قطعا سطح زندگیت خیلی میاد پایین