2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذست اون زمانی که عکس عکس بود و نود؛ نود. الان تمام عکسای گالری ملت و نود ها به اصطلاح کف اینستاگرام و تیک تاک و .. کسی ام بد نکاه نمیکنه. دوره زمونه عوض شده اسن الان تهدید کردن با عکس خنده اورذه مگه ساله ۱۹۰۰ زندگی مبکنیم دختر جان؟ 

آروم بگیر و بلاکش کن .

برو هر گوهی که نخوردی بخور من دندون رو جیگر گذاشتم ولی میرم ازت شکایت میکنم شلوارتو درمیارم

یک بگو هم اولش میگذاشتی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

حتی اگ کل عکسای گالریشم داده باشه طرف بلزم هیچکاری نمیتونه بکنه🙂

فضای مجازی ک میتونی بزاره  بهترین راه دهن ب دهن نشدن با این افراده و خاموش کردن گوشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به همین غلظت😄اره اسی ببین بهش بگو هرغلطی دلت میخواد بکن منم بعدش میدونم چیکارکنم..مرتیکه اسکله دوزا ...

اره بخدا دقیقا به همین غلظت. اخه میدونی منم قبلن بچه بودم تهدید میکردن مثل چی میترسیدم حالا نمیدونم اسی چند سالسه ولی الان بزرگتر شدم فهمیدم چی ب چیه فقط طرف زر اصافی میزد هیچ گوهی نمیتونم بخورن اینا🤣🤣😁برا همین خوب درکش مبکنم

گذست اون زمانی که عکس عکس بود و نود؛ نود. الان تمام عکسای گالری ملت و نود ها به اصطلاح کف اینستاگرام ...

اره میدونم ولی ترسیدم نمیدونم چرا شاید خیلی حساسم

چون گف از طریق شمارمم ادرس اطلاعاتم در میاره اشنا داره برا همون یکم اضطراب گرفتم