2777
2789
اره بخدا دقیقا به همین غلظت. اخه میدونی منم قبلن بچه بودم تهدید میکردن مثل چی میترسیدم حالا نمیدونم ...

مرسی از دلگرمی 

اعصابم خراب بود مجبور شدم بیام نی نی سایت تاپیک بزنم ی مدت نبودم🥲چون ندونستم ب کی بگممم

استرس داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فضای مجازی ک میتونی بزاره بهترین راه دهن ب دهن نشدن با این افراده و خاموش کردن گوشی

خب بذاره فضای مجازی. 

چرا انقد سطحی نگاه میکنی دورت بگرذم؟ بذاره فضای مجازی کی میره نگاه کنه؟ برای شلوغ کردن و دبده شدن عکس و سوژه سدن پر فضای مجازی میلیون ها و میلیارد ها وجه مالی نیازه. به نظرت کسی میره ی میلیارد بده یا صد میلیون بده صرفا چون عکسای فلانب پخش بشه؟:) در نتیجه این داسنان کلا کنسله🙂 من تهسو میدونم چیه اینا هیچ کاری نمیتونم بکن ب معنای واقعی کلمه تهدیده

مرسی از دلگرمی اعصابم خراب بود مجبور شدم بیام نی نی سایت تاپیک بزنم ی مدت نبودم🥲چون ندونستم ب کی بگ ...

فدات. نه بابا اصلن استرس نداشته باش یادش بخیر فک کنم هفت هست سال پیش بود همچبن داستانی منم داشتم طرف حنی عکس مدرک برام فرستاد ک من اینکاره ام و میتونم امارتتو درارم باورت میشه؟🤣🤣

خیالت راحت هیچی نمیشه

نمیشه، نقطه زنی اینقدر راحت نیست، حکم دادگاه رو میخواد، الکی مجوز نقطه زنی نمیدن

دادگاه رد قاتل رو به زور نقطه زنی میکنه این جوجه میخواد بیاد سراغ تو؟؟

من داشتم از این مزاحما، این میخواد تیغت بزنه تحت فشار قرارت میده، برو با یکی در میون بزار، من به داداشم گفتم، بهش زنگ زد کارو دراورد

تو هم همین کارو کن با یکی درمیون بزار، ترجیحا مرد، پدری، برادری، عمویی، دایی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نمیشه، نقطه زنی اینقدر راحت نیست، حکم دادگاه رو میخواد، الکی مجوز نقطه زنی نمیدندادگاه رد قاتل رو به ...

در مبون نذاره بهتره به نظرم. چون باز خانواده و اعتمادش و بگن این کیه و .. داستانه. 

ب نطرم با حرفایی ک ما زدیم خودس باید شجاع باشه و بیخیال داسنان بشن چون تهش هیچی نیست و کلا پوچه. 

من قبلا تو شرایط اسی بودم فقط باید خونسردیتو حفظ کنی و کلا بیخیال شی همین و تامام

بگو پدری ازت در بیارم مرتیکه شمارمو دیدی پشمات سیخ شه 

بگو هر گهی میتونه بخوره

هیچ غلطی نمیتونه کنه

بگو به بابام میگم چوب کنه توت از چشات بزنه بیرون

شمارشو بده یه پسری چیزی ب عنوان پسر خاله اینا برینه بهش

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️