سلام من امروز فیلر لب زدم شماها تاحالا زدین روز اول خیلی باد داره؟تازه وقتی از مطب دراومدم پستای اینستارو نگاه کردم فهمیدم نورامیس فیک زدم الان خیلی ترسیدم البته دکتره خیلی معروف بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیزم من بار اول زدم گلوله شد رفتم پیش دکتر دیگه رو اون زد تداخل ایجاد شد آنزیم زدم ک بره ولی انگاری نرفت فقط ازون حالت گوله شدن درآمد دیگه هم وقت نکردم برم بزنم
آره عزیزم من بار اول زدم گلوله شد رفتم پیش دکتر دیگه رو اون زد تداخل ایجاد شد آنزیم زدم ک بره ولی ان ...
بله متوجه شدم منم میترسم حالا که تقلبیه یوقت ازون ژلایی باشه که میگن با انزیمم نمیره ولی مطبش پر رفت و امد بود خب اون ژلو به همه میزنه اگه چیزیشون میشد معلوم میشد
خب اخه اونا که از اول اگه قرار بود راستشو بگن تقلبی نمیزدن موقعی که داشتم بارکدو اسکن میکردم هرکاری کردم اسکن نشد اوناهم خودشونو به اون راه زدن اومدم خونه فهمیدم تقلبیه
نه من بهش گفتم ارزونترین برندو میخوام ولی وقتی اومدم خونه با توجه به مشخصات جعبه و اسکن نشدن بارکدش از نت فهمیدم همون برندم از نوع تقلبیش بهم تزریق کرده میترسم سیلیکونی چیزی باشه