2777
2789
عنوان

فیلر لب

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدانکنه ممنونم شما خودتون تجربه فیلر لب داشتین؟

آره عزیزم من بار اول زدم گلوله شد رفتم پیش دکتر دیگه رو اون زد تداخل ایجاد شد آنزیم زدم ک بره ولی انگاری نرفت فقط ازون حالت گوله شدن درآمد دیگه هم وقت نکردم برم بزنم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آره عزیزم من بار اول زدم گلوله شد رفتم پیش دکتر دیگه رو اون زد تداخل ایجاد شد آنزیم زدم ک بره ولی ان ...

بله متوجه شدم منم میترسم حالا که تقلبیه یوقت ازون ژلایی باشه که میگن با انزیمم نمیره ولی مطبش پر رفت و امد بود خب اون ژلو به همه میزنه اگه چیزیشون میشد معلوم میشد

اینارو به خودم میگما ولی باز میشینم گریه میکنم

اصلا فردا تماس بگیر ازشون بپرس تا خیالت راحت بشه

خب اخه اونا که از اول اگه قرار بود راستشو بگن تقلبی نمیزدن موقعی که داشتم بارکدو اسکن میکردم هرکاری کردم اسکن نشد اوناهم خودشونو به اون راه زدن اومدم خونه فهمیدم تقلبیه

بله متوجه شدم منم میترسم حالا که تقلبیه یوقت ازون ژلایی باشه که میگن با انزیمم نمیره ولی مطبش پر رفت ...

عزیزدلم گریه براچی . مطمئن باش خوب میشه تازه دفه ی اولی بیشترش جذب میشن خیالت راحت . بعدشم فک نکنم برندا زیاد فرق کنن ماها ک سر در نمیارم بریم برند خوبم بزنیم ی وقت از همون برند پایینتر میزنن نمی‌فهمیم ک 

عزیزدلم گریه براچی . مطمئن باش خوب میشه تازه دفه ی اولی بیشترش جذب میشن خیالت راحت . بعدشم فک نکنم ب ...

نه من بهش گفتم ارزونترین برندو میخوام ولی وقتی اومدم خونه با توجه به مشخصات جعبه و اسکن نشدن بارکدش از نت فهمیدم همون برندم از نوع تقلبیش بهم تزریق کرده میترسم سیلیکونی چیزی باشه

نه من بهش گفتم ارزونترین برندو میخوام ولی وقتی اومدم خونه با توجه به مشخصات جعبه و اسکن نشدن بارکدش ...

ن عزیزم اگه دکتر معروفی بوده مطمئن باش برند بد نمیزنه ک سابقه خودشو خراب کنه . الکی استرس نگیر برو راحت بخواب دوهفته بعد قشنگ فرمش مشخص میشه 

ن عزیزم اگه دکتر معروفی بوده مطمئن باش برند بد نمیزنه ک سابقه خودشو خراب کنه . الکی استرس نگیر برو ر ...

ممنون از دلگرمیت اصلا نه چیزی خوردم از استرس نه خواب به چشمم میاد انقدر ترسیدم یه چیزیم بشه

ممنون از دلگرمیت اصلا نه چیزی خوردم از استرس نه خواب به چشمم میاد انقدر ترسیدم یه چیزیم بشه

طبیعیه عزیزم منم دفه اولی هزار بار میرفتم جلو آینه هزارتا عکس می‌گرفتم برا دکتر می‌فرستادم دفه ی بعدش انقد طبیعی بود برام ک اصن فک نمی‌کردم بهش . خیالت راحت قشنگتر از قبلت میشی