arame_salamati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 311 عنوان خانومایی که سرکلاژ شدن بیاید 82 بازدید | 4 پست طول سرویکس چند بود؟هفته ی چند؟هزینه ش چقدر شد ؟عملش چجوریه چقدر طول میکشه بعد عمل نگه میدارن؟میشه بهم توضیح بدین مرسی🥺 1404/02/22 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 21501 ساده بود چیز خاصی نبود. گرون بود زمان من.۱۱سال پیش ۲ تومن. حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25938 طول سرویکس زیر ۲۸ بود عملش راحت همون روز مرخص میشی ،بعدش تا یو هفته استراحت میکنی بقیشم دیگه کار سنگین انجام نمیدی نخ من خودم تهیه کردم تو بیمارستان دولتی ۱۳ سال پیش کلا ۳۰۰ شد هفته ۱۷ بودم «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 21501 ساده بود چیز خاصی نبود. گرون بود زمان من.۱۱سال پیش ۲ تومن. هفته ۱۶بودم.بیمارستان خصوصی حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شیییییییما عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 2753 عزیزم فوق العاده راحت یه ربع کل عمل و بیهوشی هزینه دی پارسال ۶ تومن خصوصی فردای عمل مرخص شدم طول سرویکس ۲۹ هفته ۱۱ خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات