2777
2789

شیمی 19.75 دینی 19.5 عربی 19.75 (یا 19.5) فارسی 19(یا 18.75)زبان 16.75 زیست هم. مشکلی بود نشد بخونم ترمیم زدم انشالله 20 میشم 

ببینید نهایی یازدهم واقعا راحته و لطفا استرس ندید به خودتون و تمام تلاشتونو کنید و تا لب امتحان بجنگید بچه ها بخدا من یه سوال شیمی رو دم در حوضه خوندم و دقیقا اومد اون قسمت 

شیمی از درسنامه ی خیلی سبز تک پایه ی یازدهم استفاده کردم و متن کتاب دقیق و تمرینات کتاب دقیق حل کزدم 

عربی فرمول بیست و ماجرای 20 رو درسنامش رو خوندم از هر دو کتاب و متن و تمارین کتاب به دقت مطالعه شد 

دینی فرمول بیست و ماجرای 20 رو درسنامشو خوندم و متن کتاب به دقت مطالعه شد 

فارسی فرمول بیست و ماجرای 20 و بعضی قسمت ها مبتکران فارسی و متن کتاب به دقت مطالعه شد 

زبان فقط کتاب خوندم و اشتباه کزدم امسال فرمول بیست رو برای ترم اول دوازدهم خوندم و عالی بود و تک 

برای زیست هم همون تست هایی که زدید و متن کتاب بسه اگر نخنوندید درسنامه ی خیلی سبز رو مطالعه بفرمایید و تا جایی رسیدید تست بزنید 

من فقط درسنامه خوندم و سوالای منابع رو حل نکردم منابع هم روی گوشی میخوندم 

شما سوال هم حل کنید از منابعتون  

راحت میتونید نمره ی عالی بگیرید نگران نباشید اصلاااا

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

دوازدهمیا نمیتونن سوال بپرسن؟🥺

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

دوازدهمیا نمیتونن سوال بپرسن؟🥺

بپرس قشنگم من خودم دوازدهمم 

امیدوارم بتونم نهایینو جمع کنم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپرس قشنگم من خودم دوازدهمم امیدوارم بتونم نهایینو جمع کنم

منم دقیقا سوالم همین بود 

تجربیم انشاالله تا خوده ۲۷ م برنامه ریختم

خواستم بپرسم بنظرت جمع میشه خیلی چیزام مونده😅😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

منم دقیقا سوالم همین بود تجربیم انشاالله تا خوده ۲۷ م برنامه ریختمخواستم بپرسم بنظرت جمع میشه خیلی چ ...

هدفمم معدل بالای ۱۹/۵ مه

ببین من تاپیک قبلی تو خوندم دیدم هدف توام مثل منه.

ببین بیخیال اینکه هر کدوم تو چه سطحی هستیم فقط بیا این چند مدتو مثل بنز بخونیم که نهایی رو جمع کنیم تو فرجه فقط مرور و نمونه سوال باشه هستی ؟

برای رقابتی تر شدن بیا بعد نتایج کارنامه مونم بزاریم ببینیم کی می‌تونه نتیجه ش بهتر شه

فقط برای رقابتی شدن و زیاد درس خوندن میگم وگرنه اصلا مهم نیست کی معدلش چند میشه من و توکه اصلا همو نمیشناسیم فقط برای امید نشون دادن اراده

واقعا این نمره ها اموزش به بقیم داره

یعنی بده؟ 

ببین من تاپیک قبلی تو خوندم دیدم هدف توام مثل منه.ببین بیخیال اینکه هر کدوم تو چه سطحی هستیم فقط بیا ...

آره عزیزم موافقم کمکم 

تو هم عین من فقط کنکور خوندی 

آره عزیزم موافقم کمکم تو هم عین من فقط کنکور خوندی

آره من کنکوری خوندم خیلی نهایی نخوندم

یعنی بده؟

تعریف میکنه

آره عزیزم موافقم کمکم تو هم عین من فقط کنکور خوندی

پس بزن بریم ناامید نشو،همونطور که خودت انقد دل مهربونی داری و امید میدی به بقیه ،خودتم میتونی، الان فقط بدون منم کنارتم

پس بزن بریم ناامید نشو،همونطور که خودت انقد دل مهربونی داری و امید میدی به بقیه ،خودتم میتونی، الان ...

الاهی قربونت بشم مننننن آخه درخواست میدم بهت 

تل داری؟