2777
2789
عنوان

تب بالای 38ونیم نشونه ی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 94 پست
احتمالا مال دندونهولی چون نوزاده ببر دکتر مایعات خوبه آب سیب بهش بده

دکتر موقع سال تحویل بخاطر سرماخوردگی ویروسی بستریش کرد یکماهی هست خوب شده بچم همه جاش سوراخ سوراخ کردن.دیگه وحشت داره ازبستری وبیمارستان  اتفاقا سیب بخارپز هم امروز دادم خورد پوره‌شو،هم بافرنیش قاطی کردم نمیدونم خوبه یا بد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترا به تب شدید برای دندون اعتقاد ندارن

آره😢واسه همین پرسیدم کسی تجربه‌شو داشته که تب بچه‌ش انقدر باشه ومال دندون باشه یانه؟؟

ماموقع سال تحویل بخاطر سرماخوردگی ویروسی۲۰روز بیمارستان بستری بودیم همه جای بچه مو سوراخ سوراخ کردن بچه‌م وحشت داره ازدکتروبیمارستان بمیرم براش،😢😢

آخه همش بهم میگن مال دندونه ,بخاطر ویروس وسرماخوردگی من الکی الکی یک ماهمو گندزدم توش همش بابچه‌م حت ...

خب حالا چرا اینقدر سختش میکنی 

تب تا سه روز طبیعیه و نیاز به دکتر نداره 

فقط خودت باید به شدت مراقبش باشی که بالا نره 

سر ساعت استامینوفنش رو بده 

مایعات فراوان و شیر بهش بده 

با تنظیف که با آب ولرم خیس شده داخل رون و داخل بازوهاش رو خنک نگه دار 

اگر بیشتر از سه روز طول کشید اونوقت ببر دکتر تا دارو بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دکتر موقع سال تحویل بخاطر سرماخوردگی ویروسی بستریش کرد یکماهی هست خوب شده بچم همه جاش سوراخ سوراخ کر ...

سیب عالیه 

تب رو میاره پایین 

پشت گوشش و پاهاشو کاسنی بزن 

خیلی مراقب باش 

مرتب چک کن

نخوابی ها 

بشین تا صبح

خواهرزاده های من هم موقع دندون درآوردن تب داشتن و اسهال...اول مطمئن شو علائم سرماخوردگی نداره یا ویروس نگرفته در وهله اول ببر دکتر...چون شاید سرماخورده باشه و  آنتی بیوتیک بخواد...ولی اگر فقط همون تب با استامینوفن تبشو کنترل کن.بازهم نظر پزشک ارجحیت داره

واقعاً نبردی دکتر؟ این روزا دکترام نمیفهمن چ برسه به مااگه خوب شد که الهی شکرنشد حتماً ببرش

نه نبردم بخاطر ویروس وسرماخوردگی من الکی الکی یک ماهمو گندزدم توش همش بابچه‌م حتی موقع سال تحویل بیمارستان بودمممم.بچه وحشت داره ازبستری شدن وبیمارستان همه جاش سوراخ سوراخ شده بود رگش پیدانمیشه  دیگه تحمل اون روزا روندارم الکی بستریش کنن،تورو خدا اگه جدیه ببرم این دکترابخاطرهمه چی بستری میکنن زود،

میگن بخاطر دندونه استامینوفن بده فقط،نمیدونم چه خاکی بسرم بریزم😭😭😭

چقققدر خونسردی.بچه تب کرده دکتر نبردیدندون تب ندارهمگه نشنیدی ی ویروس جدید اومده بچتو ببر دکتر یا بی ...

چه ویروسی؟علائمش چیا هستن؟اسم ویروس چیه؟😭وای خدا😭😭

دندون در میارن تب نمیکنن که فقط بی قرار میشن باید میبردی دکترحالا نمیخوام دست پاچه بشی فعلا همون است ...

آره بااستامینوفن پایین میاد یه سه چهارساعتی خوب وسرحاله بازی میکنه ولی بعدش بیقراریا وتب وزار زدناش شروع میشه.

آره شیر خودمو میخوره😭

نه نبردم بخاطر ویروس وسرماخوردگی من الکی الکی یک ماهمو گندزدم توش همش بابچه‌م حتی موقع سال تحویل بیم ...

وای آره مریضیم اومده

حق داری بترسی

ولی خب تب باشه یعنی یه جای بدن عفونته

اگه اشتهاشم رفته و گریه میکنه یا دست به لثه هاش میزنه یعنی دندونه

بعضیا انقدر بد دندون هستن که بستری میشن بعضیام نه یه تب ساده

شیافم خوبه برای تب

شیاف تب بر

تب سنج گذاشتی؟چنده درجه‌ش؟

نه نگذاشتم، ناله میکرد، یکم تب بر دادم ،سرحال شد

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خب حالا چرا اینقدر سختش میکنی تب تا سه روز طبیعیه و نیاز به دکتر نداره فقط خودت باید به شدت مراقبش ب ...

الان۲۴ساعت شده اگه۷۲ساعت شد تبش باز بالا بود ببرم دکترپس؟