2777
2789
عنوان

بیاین از فیلم و سریالا سوتی بگیریم

151 بازدید | 15 پست

تو سریال کیمیا

کیمیا هنوز دختر بود ابروهاشم برنداشته بود

یه شب تو‌ همون عالم دخترونگی و نوجونی

خواب باباشو دید

تو خوابش ابروهاش صاااف برداشته و مرتب بود😂فک کنم گریمورا یادشون رفته بود

البته کیمیا خیلییی سوتی داشتا اینو من خودم کشف کردم

بعدیشم مختارنامه

قسمت اخر یکی از یاران مختار شهید شد افتاد لحظه شهادتشم نشون داد

دوتا کوچه اونور داشت تو سکانس بعدی میجنگید با شمشیر😅

تو سریال تاسیان وقتی داشتن سوهرعمه رو خاک میکردن برفی بود ولی تو خونه نه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سریال ستایش یک تو خونشون لامپ کم مصرف بود و پشتی هایی که سال ۸۵ تازه وارد بازار شد

تو سریال دلدادگان هم تو خونه قدیمیه صندوق پستی جدید ها بود 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

من دلدادگان رو دوست داشتم ولی قسمت اخرش بد بود پانته آ بهرام به خاطر دستمزد نگرفتنش قسمت اخر نیومد بازی برای همین مسخره تموم شد وقتی میفهمه پسرشه میره پسرشو نجات بده حالا یا خودش میمرد یا یکی دیگه به جای پسرش دقیق نمیدونم یادم نیست گفتن داستان قسمت اخرش اینه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

فیلم ابان..ابان افتضاح بازی می کنه

من فیلمشو دوست دارم خوب تازه اول راهه نقش اول اینجوری بازی نکرده تا حالا تجربه پیدا کنه خوب میشه نباید با شهاب حسینی مقایسه بشه خوب 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

من فیلمشو دوست دارم خوب تازه اول راهه نقش اول اینجوری بازی نکرده تا حالا تجربه پیدا کنه خوب میشه نبا ...

اصلا نباید بار اول نقش اول بهش میدادن..اصلا واقعی بازی نمی کنه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا نباید بار اول نقش اول بهش میدادن..اصلا واقعی بازی نمی کنه

بار اولش نیست چند تا فیلم بازی کرده یه جایزه هم گرفته ولی نقش هاش کم بودن با پرویز پرستویی هم بازی کرده نقش دخترش رو داشت ولی کم این اولین نقش اولش هست خوب زمان میخواد بالاخره دخترای جوون باید بیان الان همشون سنشون بالاست