هم بعد از پدرش ملکه میشه هم خیلی خوشگله واقعا خیلی افتخار داره
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
عاشق ی فوتبالیست شدبعد اون فوتبالیست بهش جواب نه داد😂😂
وای گاوی واقعا گاوی
یعنی نشون میده تو ملکه هم باشی خوشگلترین هم باشی تهش به کراشت نمیرسی 🫠
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
ارعه اون قوتبالو انتخاب کردگاوی اگ با این دختر ازدواج میکرد دیگ نمیتونست فوتبال بازی کنهالانم همون گ ...
دوس دخترش انگشت کوچیکه پرنسس هم نمیشه 🫠
هیی شانسه دیگگاوی ک عشق ولیعهد بوده شده رل ی دختره دیگمن ک ترجیحمه شانس داشته باشم تا زیبایی
والا خواهر میبینی آدم هیچ وقت همه چیو باهم نداره
الان این بچه هم گاوی رو دلش مونده تا ابد 🥲
خواهر کوچیکش رو دوست دارم ولی بیچاره از همون اول به اون توجه ندارن خیلی مهربونه دلم براش میسوزه
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم