2777
2789

بگیم تا بچه هامون رو هیچوقت نذاریم اون اتفاق براشون بیفته

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

مراقب بچهاتون باشین 

لطفاً و خواهشاً 

نگید اتفاق بد برای همسایه اس

افراد پدوفیل زیادتر از حد تصورتونه نه در حد یکی دوتا تو هر شهر.

بیشتر آمار تجاوز به کودکان توسط محارمشونه

دزدی و قتل و سواستفاده کمترین کاری هست که در حق بچها میشه

بچها آسیب پذیرن و توان دفاع کمی دارن پس هدف خوبی هستن 

فیلم sound of freedom  رو هم ببینید 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم برای اولینبار اینجا اعتراف میکنم

یه سوپرمارکتی بود بغل خونمون و کلا خونوادمم اونو میشناختن و مثلا مورد اعتماد بود

ته مغازه ش یه یخچال داشت

من یبار کلاس چهارم بودم مامانمینا خونه نبودن رفتم از مغازه اون زنگ بزنم خونه مامانجونم ببینم اونجان تا بیان درو باز کنن

کثافت بهم گفت بیا پشت این یخچاله تلفن مغازه و منم رفتم

وقتی از اون جای تنگ و جلو اون رد میشدم قشنگ خودشو مالید بهم و دست زد به سینه م

نمیتونم از حالم چی بگم

من فقط 11 سالم بود

خنگ بودم که به خونوادم چیزی نگفتم 

مراقب بچهاتون باشین لطفاً و خواهشاً نگید اتفاق بد برای همسایه اسافراد پدوفیل زیادتر از حد تصورتونه ن ...

بار دوم توسط عموی مجردم بود

من 12 سالم بود و اون نامرد 30 سالش بود

مامانمینا تو ماشین نشسته بودن و منو فرشتادن که برم مامانبزرگمو صدا کنم بریم سرخاک بابابزرگم

مامانبزرگم سرویس بود و عموم گفت بیا الان میاد تو و اونم در حد مالیدن خودش بهم و ....بهم دست درازی کرد

الان 34 سالمه ولی برام سواله چرا جیغ نزدم؟

چرا به مامانم نگفتم جریان رو؟

بخدا اولین باره دارم اینجا میگم

بار دوم توسط عموی مجردم بودمن 12 سالم بود و اون نامرد 30 سالش بودمامانمینا تو ماشین نشسته بودن و منو ...

عادیه عزیزم 

خودتو سرزنش نکن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

و بار سوم 

اینبار 19 سالم بود

داشتم از دانشگاه برمیگشتم و هوا تازه تاریک شده بود

دستم چتر داشتم چون فصل بهار بود و بارون تازه بند اومده بود

کوچه هم که پرنده پر نمیزد

سر کوچه یه ماشین نگه داشت و کسی پیاده شد

صدای پاهاش که کم کم بهم نزدیک شد نور چراغا جوری بود که اگه کسی نزدیک میومد سایه ش زودتر از خودش دیده میشد

من فقط سایه دست پسره رو دیدم و با دسته ی چتر جوری زدم به فکش که دسته چتر شکست و فکش هم فک کنم شکست

و اینبار داشتم دنبالش میدویدم که بگیرمش و تا میخوره بزنمش

ولی فرار کرد و رفت تو ماشین

اومدم خونه هم هیچکس نبود اونقدر گریه کردم