2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه عربی شیرینه که 🥺🥹

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

حبیبی عرب بوسه‌ بوس 

عزیزم سر حوصله یکی ب یکیش حفظ کن 

میدونم برات سخته اما این سختی مال اینکه تازه داری یادمیگیری آفرین بهت ادامه بده ب خوندن از آرامش بعد از یادگرفتنش‌ لذت ببر 😚❤️

موفق باشی دختر قوی😉

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

پایه چندیییببین بنظرم راهنمایی معلم خوب داشته باشی درس خوبیه و سخت نیست واقعا

برای نهایی دوازدهم می خونم

منم معلمم خوب بوده ولی خیلی مسخره هست

یه کلمه بیاد معنی فلان جور عوض میشه ماضی باشه یه جور دیگه مضارع باشه یه جور دیگه

دارم دیوونه میشم😂😭😭😭

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

حبیبی عرب بوسه‌ بوس عزیزم سر حوصله یکی ب یکیش حفظ کن میدونم برات سخته اما این سختی مال اینکه تازه دا ...

حبیبی نمی تونم دیگهههه😂😭😭😭

چرا اینقدر فعلاش پیچ در پیچن😭😭😭😂

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿

برای نهایی دوازدهم می خونممنم معلمم خوب بوده ولی خیلی مسخره هستیه کلمه بیاد معنی فلان جور عوض میشه م ...

عه منم دوازدهممم رشتت چیههه

حالا خوشبحالت برا من افتضاح بود هیچی یاد نگرفتم 

تو دبیرستان معلممون سگ اخلاق بود بخاطر ترسش مث سگ میخوندیم ۲ سال خوب بود سال سوم حامله شد ی پیر خرفت رو آوردن الانم هیچی نمیفهمم 

ولیییی فلاح خیلیییییی خوبههه وای یعنی عالیییی من تابیتون چن جلسه حضوری کلاس رفتم هیچی نفهمیدم الان میگم کاش تایمش رو میذاشتم ویدیو فلاح رو میدیدم 

من با ۲ تا ویدیوش ۴۰ درصد زدم دیگ نمیدونم درسته یا غلط 

ولی آره از این نظر خیل سخته مثلا ۲ ۳ ماه وقت میخاد بذاری اصولی یاد بگیری😂😭

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️