2777
2789

من دوتا از دوستام اینطور بودن 

یکی شون همیشه ی خدا هروقت قرار میزاشتیم بریم بیرون یه ساعت منو معطل میکرد( اغراق نمیکنم واقعا 1 ساعت یا بیشتر منتظرش میموندم)

دوران راهنمایی که باهاش میرفتم مدرسه همیشه نیم ساعت دم در منتظر میموندم تا آماده شه 

خیلی به شعور آدم توهین میشه، چرا باید وقت دیگران و بگیری و بکاریشون؟ خب بگو نمیام باهات 

اون یکی هم که دهنش فقط و فقط برای دروغ گفتن باز می‌شد، دروغاش در حدی ضایع بود که دلم میخواست بزنم تو دهنش بگم اون خری که تو چشمای من میبینی سایه خودته🗿

ولی همیشه حرمت نگهداشتم و درکل دروغای کسی رو به روش نمیارم تا ضایع نشه ولی متاسفانه اینجور آدما فکر میکنن احمقی و روز به روز بیشتر بهت دروغ میگن 

؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم ی پیکمی واقعی ....

وااای دقیقا اون دوست منم که گفتم همیشه معطلم می‌کرد همینطور بود 

دوبلور و گوینده ست هروقت پسر از کنارش رد میشه یهو صداشو تغییر میده با ولوم بالا حرف میزنه 🤦🏻‍♀️

؟؟ 

به رفیق داشتم دقیقا همیشه آدم رو میکاشت ، خودشیفته بود و خودبزرگ بینی داشت و فکر میکرد خودش خوشگله خودش خوبیه بقیه کشکن ، علمای زیباییش اصلا به چشمش نمیومد 

من همه چیمو بهش میگفتم ولی اون تاجایی که می‌توانست پنهون میکرد ، تا یه جایی خودمو جول زدم ولی دیدم نه دیگه نمیشه 

وااای دقیقا اون دوست منم که گفتم همیشه معطلم می‌کرد همینطور بود دوبلور و گوینده ست هروقت پسر از کنار ...

مآل من پیش شوهرم بهم میگه شوهرت ادم خوبیه ..بگو آخه زن ناحسابی تو از زندگی من چی میدونی

هیچی..