2777
2789
عنوان

اومدیم کربلا

205 بازدید | 12 پست

با خانواده ام اومدیم مادرم پدرم داداشم همه

داداشمو همسرش هرجا میخاستن برم باهم منم شوهرم همجا یه نق میزد یا تنها میرفت گاهیم همراه میرفتیم دعوامون شد توسفر خیلی حالم بده.. سرماخوردم همه احوالمو پرسیدن غیر اون. خیلی بد دهنه هرچی از دهنش بیرون میادمیگه پدرم مارو اورد هزارتومنم نداد حتی پول وسیله خریدنم پدرم داد گفت بعدا بهم پس بده هزارتومن به من نداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی ولی خب به داداش و زنداداشت چیکار داری.تو کوچیک ترین چیز ها سریع مقایسه کنین دیگه!!!!!!

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین سعی کن از این سفر استفاده کنی حیفه با دعوا و قهر‌تموم‌ بشه بخدا حیفههههههه 😖

ببخدا امروز نمیدونی چی کشیدم.. کاش میتونستم درخواست بدم باهات حرف بزنم.. خیلی دلم پره

در سفر باید شناخت‌‌‌ .‌‌‌‌‌‌‌‌....آدما رو وقتی هم سفر بشی میشناسی..‌‌

همسره تموووم سفرامو زهر مارم کرده الان چیکار میتونم بکنم میشه سفر نرفت؟ پارسال رفتیم مشهد لحظه برگشت با داییش دعوا کرد هنوز قهره با اینکه اصلا تقصیری نداشتن اونا. الانم برخورد بدی با مامانم داشت به منم هر طرف میگرده فحش میده

خیلی سخته،  واقعیتش من تصمیم گرفتم با همسرم جایی نریم تمام عید خونه بودیم،  اصلا هم بهش نمیگم به خاطر اخلاقشه،  حوصله دعوا دوباره ندارم،  یعنی یه ذره خاستیم امتحانش کنیم تا طالقان رفتیم قاطی کرد، بی خیال شدیم،  شما بگو بهشت با پره حور و پری که شربت عسل بدن با کلی میوه های بهشتی من همون جهنم ترجیح میدم تا بهشت با همسرم

بسکه اذیتمون کرده