2777
2789

آقا امروز خونم مهمونی گرفتم دوستام بودن و بچه هاشون انقد ریختن پاشیدن بعد یه عالم ظرف نزدیک دو دست میوه خوری و یه عالم لیوان و ماست خوری  همه رو چیندن رو اپن رفتن  ینی حتی تعارف نکردن که بشوریم ؟؟؟

با وجود اینکه خونع اون دوست دیگم من خودم سه چهارتا ظرف بود رفتم شستم هفته پیش خونه دوست دیگم بودیم همینا رفتن کل اشپزخونش تمیز کردن واقعا موندم چراااا

یبار از سرتعارف دفعه های قبل گفتم نه ترو خدا خودتون اذیت نکنید دیگه دلیل نمیشه این همه ظرفوووو ببنین حتی تعارف نکنن که کمکت کنیم  خیلی ناراحت شدم ازاین برخوردشون 

چون اونکه هفته پیش خونش دعوت بودیم خونه هیچ کس دست به سیاه و سفید نمیزنه 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توهم از این به بعد مث خودشون باش 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین ظرفشویی نداری!؟ 

داشتنش باعث میشه ادم از دیگران توقع نداشته باشه.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان واقعا میخوام به تیکه چیزی بندارم بهشون چون این رفتارشون خیلی داره اذیتم میکنه نه تنها این من با جون و دل یه عالم کار میکنم براشون بعد نادیدم میگیرن. دختره دائم درحال تیکه و متلک انداخته تحویلش میگیرن نمیدونم واقعا چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم یه باری ظرفم جمع بشه دوست ندارم مهمون بشوره ولی خب شمام خسته شدید بهتون حق میدم

منم اجازه نمیدم اما انتظار داشتم یه تعارف بکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان واقعا میخوام به تیکه چیزی بندارم بهشون چون این رفتارشون خیلی داره اذیتم میکنه نه تنها این من با ...

متلک نمیخواد رک بگو توی دوره همیاتون من کمکتون میدم شما کمک نمیکنید این رسمش نیست

همینجوری بگو متلک چیه دیگه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ماشین ظرفشویی نداری بچینی توش؟

نه ندارم بحث انتظار وتوقع شستن نیس من به عنوان یه دوست میخواستم لااقل یه تعارف بکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه خونه بقیه نمیشستن ناراحت نمیشدم اینکه برا بقیه میشورن بعد امروز این همه ظرف دیدن ازهمیشه بیشتر بود ظرفا هیچی نگفتن ناراحت شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ندارم بحث انتظار وتوقع شستن نیس من به عنوان یه دوست میخواستم لااقل یه تعارف بکنن

اوه پس نامردی کردن درحقت.راستش من سر یه جریاناتی کلا بادوستام فقط بیرون وعده میکنم.

یه روز خوب میاد

واقعا حق دارید اینکه تعارف کنن خودت بگی نه ارومتری😂حیف دورم اگرنه خودم میومدم کمکت بی شوخی

فدات بشم مهربون همه رو شستم اما دلخورم بحث شستنش نیس اینکه رفتارشون بامن اینطوریه ناراحتم کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40