95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 عنوان سفر زمان بندی شده اسنپ 615 بازدید | 5 پست از کجا میشه فهمید کسی قبول کرده یا نه؟اگه کسی قبول کنه اطلاعات راننده رو نشون میده مثل سفر عادی یا اینکه قبل از سفر نشون میده؟ چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی 1404/02/21 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 نه دیگه وقتی قبول کرد اطلاعاتش رو میاره خب چرا وقتی من درخواست زدم برای من نوتیف اومد اطلاعات راننده کمی قبل از سفر نمایش داده خواهد شد چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
elysia عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 995 در صورتی که راننده سفر رو قبول کنه، اطلاعات راننده برات نمایش داده میشه، مثل سفرهای عادی. به محض اینکه راننده تایید کرد، اطلاعاتش (اسم، شماره و مدل خودرو) برات ظاهر میشه. قبل از اینکه راننده سفر رو تایید کنه، هیچ اطلاعاتی از راننده نمایش داده نمیشه بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 880 در صورتی که راننده سفر رو قبول کنه، اطلاعات راننده برات نمایش داده میشه، مثل سفرهای عادی. به محض این ... اهان الان برای من درخواستم رفته تو بخش سفرها ولی اطلاعات راننده نداره پس یعنی هنوز کسی قبول نکرده چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
elysia عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 995 اهان الان برای من درخواستم رفته تو بخش سفرها ولی اطلاعات راننده نداره پس یعنی هنوز کسی قبول نکرده بله، وقتی اطلاعات راننده هنوز نمایش داده نشده، یعنی راننده سفر رو قبول نکرده. زمانی که سفر تایید بشه، اطلاعات راننده برای شما نمایش داده میشه. بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |