شده هر چیزیو به طرف میچسبونن که آره اون خوشبخت نیست
چتونه خو.
همه که بدبخت نیستن
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
بگی بدبختم میگن نه ببین خوشبختیاااابگی خوشبختم میگن بدبخت عقده ای بیش نیستی😂😂
از خوشحالیت ناراحت میشن
از ناراحتتیم ناراحت.
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
شاید دلیلش اینه خیلیا هستن که از بیرون بقیه خیال میکنن که زندگی خیلی خوبی دارن و اونارو خوشبخت صدا میزنن اما فقط خودشونن که درون زندگیشونو میبینن و میدونن که اینطوریا هم نیست واسه همین خیال میکنن دیگران هم مثل خودشون هستن
کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
شاید دلیلش اینه خیلیا هستن که از بیرون بقیه خیال میکنن که زندگی خیلی خوبی دارن و اونارو خوشبخت صدا م ...
نه کلا همینن فک میکنن خوشبخت وجود نداره
چونکه دلم میخواست حداقل از یه چیزی تو زندگی شانس داشتم