2777
2789
عنوان

چیکار کنم بیخیال اون خونه بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 46 پست
خیلی خوبه بچه هات تو حیاط میتونن بازی کنن تو حیاط تخت بذار آب نما بذار آپارتمان هرچی هم بزرگ باشه هو ...

الانم تو خونه تاب دارم

اونجا هم حیاط داره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی عزیزم با شوهرت اتمام حجت کن بگو این دفعه آخر اومدم تو خونه قدیمی جاری و اون رفت نوساز بگو دیگه ا ...

چه فایده داره مگا دفعه بعدی هم هست؟

چه فایده داره مگا دفعه بعدی هم هست؟

بگو که نباشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم حرص همینو میخورم بخدا قسم دیروز سه تا کولر اسپلیت خرید ۳۶ هزار دونه ای صد میلیون

عزمزم میدونم ناراحتی و وقت سوال پرسیدن ازت نیست ولی گفتم شاید گمت کنم توی نی نی سایت و نشه سوالمو بپرسم...تو یکی از تاپیکات نوشتی اسمت با دل شروع میشه منم یکی از گذینه هام واسه اسم دخترم دلوان هستش.....ممکنه به اسم دلوان همه بگن دلی؟؟؟؟اگه تونستی جواب بده ممنونم

عزمزم میدونم ناراحتی و وقت سوال پرسیدن ازت نیست ولی گفتم شاید گمت کنم توی نی نی سایت و نشه سوالمو بپ ...

دور از جون تو آدم بی فرهنگ زیاد هست که بخواد بگه ولی ار همون اول هرطور خودت گفتی بقیه هم میگن