2777
2789
عنوان

چیکار کنم بیخیال اون خونه بشم

716 بازدید | 46 پست

تو تایپیکای قبلم هست آپارتمان نوساز طبقه اول ۲۰۰ متری ۵تا ۱۲ متری 

چهارتا خواب دوتا حموم دوتا دستشویی .کلا فول امکانات و کاملا هوشمند. قرار بود ما بریم ولی برادرشوهر بزرگترم گفت من میرم شوهرم اینا شریکن . بدترش اینه که من بابد برم تو خونه ی اونا البته قراره یه کم بازسازی کنیم. ولی این فقط دوتا خواب داره و تقریبا ۱۱۰ متره البته ویلایی و ماشین رو هست

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اون خونه رو چه طور میخواست تمیز کنی

بازسازی کن شیک و خشگل برو تو همون کوچیکه

گل و گلکاری هم بکن تو حیاط عالی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وای اون خونه رو چه طور میخواست تمیز کنیبازسازی کن شیک و خشگل برو تو همون کوچیکهگل و گلکاری هم بکن تو ...

حیاطش بزرگه ولی کلا سرش سایبونه دوسه تا تقریبا ماشین میخوره

حوب سه تا بچه دارم

یه خواب تو خونه جدید در بیار کلا کاری باهاش بکن جاریت از رفتن پشیمون بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حیاطش بزرگه ولی کلا سرش سایبونه دوسه تا تقریبا ماشین میخوره

عزیزم الان تابستونی حیاط جون میده برا بازی بچه هات

یه خواب تو خونه جدید در بیار کلا کاری باهاش بکن جاریت از رفتن پشیمون بشه

چه طوری خواب دربیارم؟یه انباری داخل خودش هست یه حیاط خلوت پشتشه اونو گفتم نصفشو بکنه یه انباری دیگه بعد انباری داخل رو میکنم اتاق خیاطیم

چه طوری خواب دربیارم؟یه انباری داخل خودش هست یه حیاط خلوت پشتشه اونو گفتم نصفشو بکنه یه انباری دیگه ...

از این گروه های طراح بیارید و اوکی کنید

جاریت چندتا بچه داره؟

خیلی امکاناتش زیاد سه تا از اتاقش کمد دیواری داره 

سه تا بالکن و یه حیاط داره جاروبرقی تو دیوار نورپردازی اهنگ توسقف کل خونه سیستمش داخل گوشیش نصب میشه