2777
2789
عنوان

سردرد عجیب

107 بازدید | 20 پست

سلام سه روزه یکسره سردردم باقرصن اروم نشد4تاقرص خوردم دریغ ازیذره اروم شذن چیکارکنم؟؟!!

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مشکل معده یا میگرن نداری؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قرص سرماخوردگی بزرگسالان با استامینوفن ۵۰۰ هردو باهم خوردم  تا آروم شد داشتم می مردم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...

مشکل معده یا میگرن نداری؟

دارم اما اولین بار اینجورمیشم و هیچی ارومم نمیکنه😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من قرص سرماخوردگی بزرگسالان با استامینوفن ۵۰۰ هردو باهم خوردم تا آروم شد داشتم می مردم

خوردم ختی نوافن خوردم هیجورخ اروم نمیشه میکرن دارم ولی اولین بارمه اینجوری سردردمیشم که چندروزبکسه😞

کجای سرت درد میکنه؟ میگرن داری؟

میگرن دارم 

سمت راستم ازگردن تاجلو سرم پیشونیم چشمام گوشم 😞سه روز همینم هیچی ارومم نمیکنه همیشه نهایت یکی دوساعت باقرص خوب میشدم😞یا انقدرشدید میشد سرم میزدم اما اینسری هیچی ارومم نمیکنه

بنظرم دکتر برو حتما

شوهرم نیست خانوادمم که اصلا اهمیت نمیدن تاسم دکتر درمیاد کلی دعوامیکنن

خوردم ختی نوافن خوردم هیجورخ اروم نمیشه میکرن دارم ولی اولین بارمه اینجوری سردردمیشم که چندروزبکسه😞

خیلی بده 

دوراز جون شما 

من مریضیم با سردرد وحشتناک شروع شد بعدش تب و لرز و بدن و درد و....

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...