2777
2789
عنوان

سردرد عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست
خیلی بده دوراز جون شما من مریضیم با سردرد وحشتناک شروع شد بعدش تب و لرز و بدن و درد و....

😞😔خسته شدم بخدا نمیدونم چه کنم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دارم اما اولین بار اینجورمیشم و هیچی ارومم نمیکنه😞

بعضی سردردها بخاطر مشکلات معده هست تغذیه تو و معدتون باید اصلاح کنی حتما هضم غذات خوب انجام نمیشه و این باعث سردرد هم می‌تونه بشه

کجای سرت بیشتر درد میکنه؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بعضی سردردها بخاطر مشکلات معده هست تغذیه تو و معدتون باید اصلاح کنی حتما هضم غذات خوب انجام نمیشه و ...

سمت راستم ازپشت سرم گردنم گرفته تاجلو سرم و چشم و پیشونیم و گوشم نبض میزنه تیرمیکشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
سمت راستم ازپشت سرم گردنم گرفته تاجلو سرم و چشم و پیشونیم و گوشم نبض میزنه تیرمیکشه

اگه یه‌طرفه باشه، حالت تهوع داشته باشی یا با نور و صدا اذیت بشی.میگرن

اگه حس می‌کنی سرت سنگینه یا چشمات انگار دارن می‌ترکن.فشار خونه

اگه معده‌ات ورم کرده یا نفخ داری، ممکنه بخار معده زده باشه بالا و زده به سرت

یا بد خوابیدی و گردنت گرفته

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

اگه یه‌طرفه باشه، حالت تهوع داشته باشی یا با نور و صدا اذیت بشی.میگرناگه حس می‌کنی سرت سنگینه یا چشم ...

میگرن دارم ن حالت تهوع ندارم فقط درد دارم ☹️دو روز کلا ۴.۵ساعت خابیدم و همش بیرون بودم🥺این هفته 

میگرن دارم ن حالت تهوع ندارم فقط درد دارم ☹️دو روز کلا ۴.۵ساعت خابیدم و همش بیرون بودم🥺این هفته

خب از اول بگو

میگرن دو نوع هست سرد و گرم

اگه گرم هست باید خنکی بو کنی

اگه سرد هست گرمی بو کن

برای درمان اصولی بهم پیام بده تو تلگرام تا زبانشناسی و مزاجشناسی برات انجام بدم و برای درمان کمکت کنم