2777
2789
عنوان

دلم گلفته🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 46 پست
من دلم تنگ یکیه ک دیگ نه میتونم بهش پیام بدم نه حرف بزنم باهاش و واقعا درد داره برام

ای وای این بده 

منم یکی بهم ابراز علاقه کرد ردش کردم ولی الان حس میکنم دوسش دارم..

بدبختی هم‌اینجاست دیگه پیام بهم نمیده دیگه نمیدونم حسم زودگذر یا چی

کوردم و #گلونی نماد کوردواریم است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم تنگ یکیه ک دیگ نه میتونم بهش پیام بدم نه حرف بزنم باهاش و واقعا درد داره برام

الهی

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

نمیتونم...نو چرا نمیتونی پیامش بدی

اگ این نمیتونمت از رو غرورته ک اشتباه میکنی اینجور جاها غرورتو بزار کنار چون بعدا میشه باز ساختش ولی اگ نزاریش کنار حسرتش داغونت میکنه تا ابد ولی اگ بحث غرور نیس امیدوارم فراموشش کنی🥲

من چون خیانت کرد بهم هزارتا دورشن دیگ من نمیتونم جایی تو قلبش داشته باشم💔

اگ این نمیتونمت از رو غرورته ک اشتباه میکنی اینجور جاها غرورتو بزار کنار چون بعدا میشه باز ساختش ولی ...

داستان داره یکم اینجا هم نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم

ای واای خواهر بیخیالش خیانت قابل بخشش نیست

باهاشم باشی  ازدواجی کنی تو زندگی بهت خیانت کنه چیکار میکنی؟

میدونم دوسش داری ولی سعی کن فراموش کنی گلم

اتفاقا خوشحال باش که زودتر فهمیدی 

داستان داره یکم اینجا هم نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشمای واای خواهر بیخیالش خیانت قابل بخشش نیستباه ...

آره دارم سعی میکنم فراموشش کنم چاره ای ندارم دیگ 

جالبش اینجاس وقتی فهمیدم بهم خیانت کرده حتی عذرخواهی نکرد بلاکم کرد باورم نمیشه💔

آره دارم سعی میکنم فراموشش کنم چاره ای ندارم دیگ جالبش اینجاس وقتی فهمیدم بهم خیانت کرده حتی عذرخواه ...

کار خوبی میکنی هرچی نشونه هم ازش داری حذف یا دور بنداز 

که فراموشش کنی

طرف من خیلی آدم خوب و پاکیه 

ولی اونجوری که من گفتم نه فکر نکنم برگددع