2777
2789
عنوان

دلم گلفته🥲

314 بازدید | 46 پست

کجایید چکار میکنید شما درچه حالید🥲

بیاین حرف بزنیم اگ دلتون گرفته بگید اینجا خالی کنین خودتونو حرفی رو دلتون مونده بگید نمیدونم هرچی دوس دارین

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فردا امتحان دارم🥲💔

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بیا تاپیک اخرم حوصلت سر رفته

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

خیلی خوابم میاد الان شوهرم از سرکار میاد باید ناهار رو گرم کنم ک بخوره بره دانشگاه وقتی میره باید پا ...

اوخی 

ناهارو گرم کن رفت دانشگاه توهم بخواب خونه بزار برا بعد😄

خیلی خوابم میاد الان شوهرم از سرکار میاد باید ناهار رو گرم کنم ک بخوره بره دانشگاه وقتی میره باید پا ...

الان ناهار گرم کنی

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️