2777
2789
عنوان

خواهر برادر به چه دردی میخورن ❓

267 بازدید | 23 پست

من خواهربرادرایی دیدم به خاطر ارث همدیگه رو فحش کش کردن و آرزوی مرگ همو کردن ، مدام بهم حسادت میکنن  و رقابت دارن 

خودم هم خواهر و برادر دارم هیچ جا نگفتم خدایا شکرت که خواهر برادر دارم یه بار نشد از وجودشون خوشحال باشم 

به جز تمسخر و فضولی و رقابت و حسادت چیزی ازشون ندیدم اون مال فیلما و سریالاست خواهر برادرا برای هم جون میدن فداکاری میکنن حمایت میکنن 

الکی میگن بچه میاریم بچمون تنها نباشه الان مثلا من تنها نیستم ؟ آدمایی که فقط با آدم نسبت خونی دارن و خودمون هیچ نقشی تو انتخابشون نداشتیم نمیتونن تنهایی ما رو پر کنن 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفو نزن شاید گوشت همو بخورن ولی استخون همو دور نمیندازن

از خواهر و برادرام دورم ولی لازمشون داشته باشم با یه تلفن به دادم میرسن خدا سلامتی به خودشون و خانوادشون بده سایشون مستدام باشه الهی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من خواهر ندارم  برادرا دار مصداق حرف شماست ..ولی فک میکردم اگه هم همجنس خودم داشتم خیلی خوب میشد 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من که عاشق برادرهامم خیلی خوبن و دوسشون دارم فقط یکی شون که ازدواج کرده با ما کاملا غریبه شده و مثل ...

به ندرت خواهر برادر خوب پیدا میشه اکثرا خواهر برادرا چشم دیدن همدیگه رو ندارن و پای ارث و پول بیاد وسط به مرگ هم راضی میشن

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

این حرفو نزن شاید گوشت همو بخورن ولی استخون همو دور نمیندازناز خواهر و برادرام دورم ولی لازمشون داشت ...

من چند مورد دیدم گوشت رو خوردن استخونوهم انداختن دور 

لایک نکنید .توروخدا 

واییییی حرف دل منو زدی

از طرف پدری  سی و اندی سال پیش پدربزرگم فوت شد و داستان های فراوان که دشمن شرف داره

از طرف مادری هنوز پدربزرگم فوت نشده بود داستان شروع شد و بعد فوت پدربزرگم روابط به طرز وحشتناکی که ترمیمش غیرممکنه قطع شد

خواهر خودمم که نگم برات‌

عملا نبودنشون واقعا بهتره

من خواهر ندارم برادرا دار مصداق حرف شماست ..ولی فک میکردم اگه هم همجنس خودم داشتم خیلی خوب میشد

همجنس و غیر همجنس نداره 

من تو فامیلامون خواهرایی رو دیدم که در ظاهر با هم خوب بودن اما چقدر با هم حسادت و رقابت داشتن و موقع تقسیم ارث و میراث که نقابشون کامل افتاد و اون احترام ظاهری هم از بین رفت

به ندرت خواهر برادر خوب پیدا میشه اکثرا خواهر برادرا چشم دیدن همدیگه رو ندارن و پای ارث و پول بیاد و ...

دیگه این بستگی داره ب ذات طرف

و بله قبول دارم همه خواهر برادرها خوب نیستن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

دوست عزیزم برای همینا که داری شکر کن تا روابطتون خوب بشه ..وگرنه با ناشکری چیزی عوض نمیشه ..

منم گفتم که برادر دارم برام فرقی ندارن با نداشته ..

همه چی برمیگرده به خانواده تربیت که ما جز اون دسته بودیم که شانس نداشتیم 

وای هستن کسایی که واقعا جونشون برای هم میدن کمم نیستن

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من چند مورد دیدم گوشت رو خوردن استخونوهم انداختن دور

این حرفا گه گوشت همو میخورن استخون همو دور نمیندازن شعاره 

خواهر برادرایی دیدم از صدتا دشمن بدتر بودن