خواستگارم همش زنگ میزنه پیام میده گریه میکنه خیلی ناراحت میشم خودش منو انتخاب کرده مادرش اومد خونمون گفت به درد هم نمیخورین رفت به پسرش گفته من نمیام میخوای خودت برو بگیرش درحالی که به خدا من ایرادی ندارم هم خانواده دارم هم شاغلم هم ماشین خوب دارم هم ظاهرم خوبه بعد پسره رو بلاک کردم واتس وتلگرام الان همش زنگ میزنه گریه میکنه میگم زنگ نزن گوش نمیده دلم میسوزه براش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دلت نسوزه اختلال روانی داره پسره..برچسب نمیزنما دیدم ک میگم..از این شریک زندگی در نمیاد..انشالله ی مورد خوب اومد میفهمی چی میگم..از بلاک در بیاری ب خودت خیانته
دلیلش احساسی بودنته . اونم دست گذاشته رو نقطه ضعفت و با گریه میخواد حال تو رو بد کنه که کم بیاری و بله رو بگی . پسره رو دوست داری ؟ مادرش یه دختر دیگه رو زیر سر داشته . شک نکن . تو واقعا ایرادی نداری خودشم میدونه هیچ ایرادی نداری ولی دلش میخواد اونی رو که زیر سر داره بشه عروسش . معمولا هم یا برادر زاده شونه یادخواهر زاده شون .