2789
عنوان

ازدواج سنتی

114 بازدید | 14 پست

نظرتون چیه؟ خیلی وحشتناکه یعنی؟ 

چرا همه بد میگن در موردش

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست ندارم بخصوص که اگه بدون شناخت باشه

خانواده طرف و میشناسیم وو اینکه دو جلسه بیان واسه اشنایی و اینا 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

دختر دایی من سنتی کرد ولی بعدا ناراحت بود که چرا عروسی نگرفت مثل بقیه الانم با شوهرش به مشکل خوردن

منظورم از سنتی اشنایی سنتی هست ، نه اینکه عروسی نگیرن 

مثلا پسر و ندیدی و نمیشناسی ، ولی بیان چند جلسه اشنا بشی باهاش

توجه نکن 

سنتی یعنی کسی معرفی کنه بعد آشنا میشن 

دیگه مثل قدیم نیست هفته ی بعد برن عقد کنن

من تو یه خانواده ی بشدت مذهبی که با خواستگارام سنتی آشنا میشم 

الان 2 ماهه با پسره در ارتباطم هیچ کس جز خانواده هامون نمیدونن اگه هم نخواستیم اشنایی ادامه پیدا نمیکنه

اغلب سنتی ها دوست دختر دارند یا مناسب نیستند

بهترین گزینه برا ازدواج آشنایی تو محیط کار و دانشگاهه با تناسب سنی و تحصیلی یکسان غیر این باشه شانس ازدواج موفق میاد پایین

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

توجه نکن سنتی یعنی کسی معرفی کنه بعد آشنا میشن دیگه مثل قدیم نیست هفته ی بعد برن عقد کننمن تو یه خان ...

افرین دقیقا حرف منم همینه ، اینا فک میکنن منظورم اینه طرف و ندیده باهاش ازدواج کنی 

منظورم اشنایی و خواستگاری سنتی باشه

منظورم از سنتی اشنایی سنتی هست ، نه اینکه عروسی نگیرن مثلا پسر و ندیدی و نمیشناسی ، ولی بیان چند جلس ...

من فقط خواستگارمو دو بار اول تو خونه اومدن دیدم 

الان فقط بیرون میریم 

تازه این اولین بار اومد خونه 

اون یکی ها اصلا خونه هم نیومدن میرفتیم کافه