2777
2789
عنوان

همکار عصبی

117 بازدید | 6 پست

یه همکار دارم خیلی عصبی هست اثلا نرمال نیست عبن بچه دبیرستانی فکر مبکنه هر کس هرچی میکه باید جوابشو بده

رفتم باهاش یه ماه ویش ماموریت ۱۴ روز بودیم ماموریت بودیم ساعت ۷ بعد از ظهر بود سرکار بوذیم کفتم خستع شدم چنان گفت امقدر زیرلب نگو خسته شدم خسته شدم انگار من مسیول خستگی تو هستم راستش منم عصبی شدم گفتم چربطی به تو داشت من از صبخ اومدم سرکار ۱۴ روزه سرکارم اگر با گم خسته شدم بتو ربط داره خلاصه دعوا شد مقصر هم حرف بی ربط اون بود کلا اینجوریه هر. روز هم میبینمش چکار چکارش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اینجور آدمای غیرقابل تحمل زیاده همه جاهست...نباید بهش نزدیک بشی کاری به کارش نداشته باش

متاسفانه وقتی تازه اومده بود باهاش صمیمی شدم یه بارهم شد ضامنم هنوز جبرانش نکردم بعد اینکه دوسال تملم چون مشکلی برای هرجفتمون پیش اومده بود باهاش صمیمی سدم التن مثل سگ پشیمانم

بالا خودش میاد میچسبه بهم وگرنه من ازش عاجزم واقعا شما بودید چ رفتاری داشتید

من بودم تو رفتارم بهش نشون میدادم که تمایلی به رابطه باهاش ندارم و فقط در حد سلام علیک و صحبتهای کاری باهاش برخورد داشتم دوستی با فرد تند مزاج دردسر و تشنج زیاد داره