2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهام خیلی میریزه(در حدی که چاه حمام خونمون دو بار گرفت)

اما اصلا ناراحت نیستم

چون با توجه به شرایط فعلی من یک آپشنه

+مادرم دختری رو که به موهاش برسه،دخترِ دریده ای که ک.ص و ک.ونش میخاره تلقی میکنه

موهام خیلی میریزه(در حدی که چاه حمام خونمون دو بار گرفت)اما اصلا ناراحت نیستمچون با توجه به شرایط فع ...

هرکی بچه دار میشه اسمش مادر نیست .حیف اسم مادر

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀

موهام خیلی میریزه(در حدی که چاه حمام خونمون دو بار گرفت)اما اصلا ناراحت نیستمچون با توجه به شرایط فع ...

واست مهم نباشه

یه آدم مریض میتونه اسمش مادر باشه

کار خودت رو بکن دختر 

دقیقا مامان منم🥲💔

جلوش نمیتونم موهامو شونه هم کنم باید شونمو قایم کنم ازش

موهام قبلا فر بود و انقدر زیبااا که همه میگن الانم

الان شده اندازه یه انگشت 

اگر بدونم حتما جواب میوه هرچی باشه میدم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

کف سر منم خیلی میخاره کف سرم زود چرب میشه موهام ب شدت میریزه علتش چیه اها سفیدم میشن سنی ندارم ۲۷ سالمه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم