2777
2789
عنوان

الان کسی ما ه واره داشته باشه

181 بازدید | 12 پست

آنتن ماه..واره روی چشت بومشون باشه؟

فقط برام سواله میخوام ببینم‌ قدیمی شده یا هنوز استفاده داره؟

***دوستان مسئله ای نیست که نیاز به گزارش زدن داشته باشه ، نیت شومی هم پشت این‌ تاپیک زدنه نیست  

متوجه سوالت نشدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اینه که بگی هنوز کسی هست تلویزیون داشته باشه؟ چون قدیمی شده و موبایلا اومدن...

ربطی نداره. 

بعضیا به جای تی وی ایران، کلا مال اونورو نگاه میکنن.

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

مثل اینه که بگی هنوز کسی هست تلویزیون داشته باشه؟ چون قدیمی شده و موبایلا اومدن...ربطی نداره. بعضیا ...

آخه شنیده بودم تلویزیونای جدید بدون‌ اون دیش بزرگا خودشون شبکه های خارجی رو میگیره برا همین‌ پرسیدم

باید کجا باشه پس دیش ماهواره؟!!ما نداریم تلویزیون هوشمنده روش برنامه ای که شبکه های ماهواره داره نصب ...

یعنی دیگه نیاز به دیش نداره خودش بدون آنتن و دیش ، شبکه های خارجی رو میگیره؟

باید کجا باشه پس دیش ماهواره؟!!ما نداریم تلویزیون هوشمنده روش برنامه ای که شبکه های ماهواره داره نصب ...

چطوری؟

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

برای دیدن کانال های ماهوره خنمچنان احتیاج به دیش هست، مگر اینکه اینترنتی بخواید تماشا کنید که هزینه اش مقرون به صرفه نیست

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

چطوری؟

همسرم بیشتر این کارارو انجام میده 

حوصلش میکشه مشکلی هم پیش بیاد انقد کلنجار میره تا بالاخره موفق بشه

من خودم یه فیل.تر شکن روش نصب کردم خسته شدم آخر هم کار نکرد😐

همسرم بیشتر این کارارو انجام میده حوصلش میکشه مشکلی هم پیش بیاد انقد کلنجار میره تا بالاخره موفق بشه ...

آهان ما که سر در نمیارم من خودم نه همسرم🥴😂

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**