2777
2789
عنوان

چطور توی پنج ماه پزشکی قبول شدم

2667 بازدید | 106 پست

من سه سال پشت کنکور بودم.از لحاظ روحی حالم خیلی بهم ریخته بود و اصن تمرکز و قدرت تشخیص اینکه چ راهی درسته چی غلطه رو نداشتم.امید و انگیزه ام مرده بود و اصلا تحمل فضای خونه و ادمای دور و برم رو نداشتم و احساس میکردم دنیا ب اخر رسیده. خانواده حتی برای خرید منبع هم باهام همراهی نمیکردن و واقعاااا سردرگم و افسرده و ناامید بودم. مشاورم رو عوض کردم و توی ۵ماه پزشکی قبول شدم. واقعا حالا خداروشکر میکنم خیلی خیلی راحت شدم.بچه ها اصن ناامید نشین اگر توی شرایط بدی از هر نظری هستین نترسین و فکر نکنین فقط شرایط شما اینطوره خیلی های دیگ همین شرایط رو دارن و برنده اونیه ک ادامه میده🥲🌱من الان خیلیییی خیییلییییی زندگیم تغییر کرده تاپیکای قبلیم رو ببینین میبینین چقد ناامید و افسرده بودم.حالا واقعا دارم روزایی رو زندگی میکنم ک هیچ وقت امیدی ب اومدنشون نداشتم.توی یه رشته خوب درس میخونم،کار میکنم،کلاس میرم، ورزش میکنم چیزایی ک همیشه دوست داشتم رو با پول خودم میخرم و واقعا واقعا خداروشکر میکنم بابت صبری ک بم داد و قدرتی ک باعث شد ادامه بدم‌😭🙌🏻 حالا شما اگر سوالی دارین بپرسین ازم حتما حتما جواب میدم قشنگاااااا😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاحالا ۲ تا مشاور داشتم فکر میکنم روش خوندم نادرسته و ترازام بالا نمیومد ۵۰۰۰ مونده بود 

شما مشاور آنلاین داشتی؟منابع چی استفاده میکردی چجور میخوندی تست میزدی آزمون چی میدادی

انشالله همیشه موفق باشی عزیزم

من شنیدم ی دختری تو ۲۰ روز قبول شدع بود تو گوگل ام هست اسمش یادم نیسرتبشم دو یا سه رقمی شده بود

واقعا حتما درسش خیلی عالی بوده فقط ۲۰ روز بیشتر تلاش کرده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

به نظرت مشاورم رو یه ماه مونده به کنکور کنسل کنم اشکال داره؟ خیلی پولکیه مشاورم، ماهی ۳ تومن میدم کلا دو بار در ماه میبینمش، برنامش هم اونقدر تاپ نیست، متاسفانه رشد زیادی نداشتم باهاش، از یه طرف میگم این یه ماه آخرم برم، از یه طرف دیگه واقعا زورم میاد پول حرومش کنم

معدلت چقدر بود و چه ترازی داد درصدات رو یادته چقدر بودن؟

خودم ک توی زمانی ک تاثیر معدل بود نبودم

ولی دانش اموز داشتم ک امسال با معدل۱۹.۱ و تراز ۹۲۰۰ الان توی دانشگاه خودم پزشکی میخونه(امسال قبول شد)

به نظرت مشاورم رو یه ماه مونده به کنکور کنسل کنم اشکال داره؟ خیلی پولکیه مشاورم، ماهی ۳ تومن میدم کل ...

بنظرم اگر برنامه اش همون همیشگیه و خودت میخونی دیگه بود و نبودش فرقی نداره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1