2777
2789
عنوان

چطور توی پنج ماه پزشکی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 106 پست
من مشاورم اول حضوری بودولی اصلا اصلا پیگیر نبودمن شرایطم طوری بود ک مشاورم باید باهام صحبت میکرد انگ ...

عزیزم‌میشه شمارشان و به منم بدی ممنون میشم واقعا 

منم مثل شما به همین مشاوری نیاز دارم نه اینکه فقط بیاد یه برنامه بده تا هفته بعد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من برای کنکور خوندم تا الان و نهایی رو تازه شروع کزدم پایم خیلی قویه میتونم معدل 19 به بالا بگیرم؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

به نظرت مشاورم رو یه ماه مونده به کنکور کنسل کنم اشکال داره؟ خیلی پولکیه مشاورم، ماهی ۳ تومن میدم کل ...

بستگی ب خودت داره

من پارسال یه دانش اموز با شرایط شما داشتم

ک گفت مشاور حضوری دارم و اینا

اخرا کنسلش کرد اومد با من

از کرمان بود

ولی خودش خیلی خیلی تلاشگر و پیگیر بود

اصلا نگران نباشفقط مسیر درست رو برو و از هر ادمی مشاوره نگیر و خوب خوب تلاش کن

همه مباحث رو خوندم از این لحاظ نگرانی‌ای ندارم، فقط فیزیک یازدهم فصل ۲ رو حذف کردم در حد مباحث ساده‌ش خوندم

برای زیست یازدهم هم فصل ۷ رو حذف کردم که تولید مثل هست، بقیه رو همرو خوندم

نهایی هارو هم خوندم کامل الان دارم دوره میکنم

ولی خیلییی میترسم نمیدونم چرا، من اکثر پشت کنکوری‌هایی رو که دیدم پارسال قبول شدن، ولی سطح کنکور پارسال با امسال خیلی متفاوت بود، همش ذهنم میره این سمت که خب چون کنکور راحت تر بوده قبول شدن و امسال شاید بازم نتونم.. با اینکه میدونم خب درصد پایین تر از پارسال تراز خوبی میده چون سخت بوده؛ ولی بازم یه استرسی دارم ولم نمیکنه..

اره از اون لحاظ خیلی بود و نبودش فرق نداره، خیلی بین شاگرداش فرق میذاره اعصابمو خراب میکنه،از یه طر ...

خب بهترین مشاور شهرتون ساعتی چند میگیره بجای همون دوبار دیدار برو مشکلاتت رو بپرس اگر راهکار میده بهت یا برنامه روزانه داری ولش نکن گیج میشی ماه آخر

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
عه منم همینطور دقیقااا.. با این تفاوت که ۴سال پشت کنکور بودم🥲

گلم چیکارا کردی که سال آخر جواب داد چیکار کنیم رشته ی خوب بیاریم حذفیات داشتی؟ چجوری دووم اوردی و این مسیر و ادامه دادی دمت گرم واقعا❤️

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
خب بهترین مشاور شهرتون ساعتی چند میگیره بجای همون دوبار دیدار برو مشکلاتت رو بپرس اگر راهکار میده به ...

مثلا بهترین مشاور شهرمون اینه، دو تا یه ساعت در ماه ،۳ میلیون میگیره، کلا تمرکزش رو شاگرد برتراشه، ما به چپش هم نیستیم انگار

2790
2778
2791
2779
2792