2777
2789
عنوان

چجوری بااین فامیلا برخورد کنم

172 بازدید | 13 پست

فامیلایی که میخان حرصتو در بیارن و بکشنت پایین،فامیلایی که میخان زخم زبون بزنن بهت،

میخان همه کارو کنن تو خوب ب نظر نرسی،

یادمه یکی از این عوضیا گفته بود پیش مامانم که برم برای برادر شوهر دوستم زن جور کنم ی دختر خوب جور کنم،منظورش این بود من دختر خوبی نیستم،بعد میگف اره دختر با شورت بیاد بیرون فقط خراب نباشه،این رفتارای زشتشون رو میشه نادیده گرفت؟

چیکار کنم باهاشون؟

اونبار رفتم تو جمعشون اصلا باهاشون صحبت نکردم در حد سلام خداحافظ،نمیتونم باعوضی بازیاشون کنار بیام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه این رفتار و این جرات

اره خوبه نمیزارم کسی ناراحتم کنه نهایتش بخاد دعوا بشه ک خودم عاشق دعوام خودشو خاندانش میزارم کنار از حرف وجواب خداییش کم نمیارم

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

اره خوبه نمیزارم کسی ناراحتم کنه نهایتش بخاد دعوا بشه ک خودم عاشق دعوام خودشو خاندانش میزارم کنار از ...

چقدر خوبه این اخلاق واقعا،هیچکسی نمیتونه بهت چیزی بگه

چقدر خوبه این اخلاق واقعا،هیچکسی نمیتونه بهت چیزی بگه

ن والا هرکی هرچی بگه سریع جواب میدم نمیکشم ازکسی یکی بگن دوتا بشون میگم رک زبون دارم

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

اسی قشنگم من تاپیک مشکلت با مادرتو تو سایت دیدم چگن هم دردیم خیلی درکت کردم انگار حرفات از دل من اومده بود درخواست دادم قبول کن خروقت خواستی دردو دل کنی بدون یکی است ک با گوشت و خون میفهمتت و درکت میکنه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .