2777
2789
عنوان

بچه ها امروز میخوام برم پیشش

209 بازدید | 15 پست

امروز میخوام برم پیش کسی که دوسش دارم (اون نمیدونه) 

نمیدونم واقعا چه حرکتی بزنم 

آرایشم همیشه ملایمه در حد یه ریمل و یه پنکیک رژم اصولا نمیزنم 

محیط آموزشیه حدودا اگر یه خط چشم خیلی ریز هم بکشم اشکال داره؟ چشمام خیلی قشنگ میشه با خط چشم و ریمل نمیدونم چه کنم زشت نیست؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن اون اینقدرخوشحال نیست

اون نمیدونه اصلا 

مشاور تحصیلیمه 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

اگه علاقه داری بهش یجوری ابراز کن ببین واکنشش چیه

نمیتونم الان کنکور دارم اونم مشاور تحصیلیمه انشالله نتیج بیاد احتمالا یک دانشگاه هستیم و یک رشته

انشالله بسلامتی بهترین ها قسمتت لیاقتت بهترین هاست

فدات بشمممم مرسی زیبا جونم 

عزیزم خیلیم عالی هستی خودت دست کم نگیر 

خوشگل خانم 

انشالله بهترینها در انتظارت باشه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

عزیزم خیلیم عالی هستی خودت دست کم نگیر خوشگل خانم انشالله بهترینها در انتظارت باشه

مرسی قشنگم 🥲😍😍😍💕