2777
2789
عنوان

زمان ثبت نام جهشی ابتدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 9844 بازدید | 761 پست
برای من هم مدیر خبری ندادهاسترس گرفتم نکنه زمانش تموم شه

نه عزیزم تا ده مرداد وقت داره نوبت گیری ، شما تا چه مرحله ای رفته؟ فردا حتما بپرس ببین مدیر درخواست و داده سمت مدیر مرکز سنجش یا نه؟ تا درستش نکرد از اونجا نیای بیرون 😅تنها راهش اینه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون برم آموزش وپرورش دیرنشده تاییدیه کمیسیون؟

اول بپرسید ببینید تا کدوم مرحله پیش رفته، از مدیر مدرسه بپرسید آموزش پرورش تایید کردن فرم درخواست و یانه ؟ ببینید چی میگن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرتون برم آموزش وپرورش دیرنشده تاییدیه کمیسیون؟

برای من تا چهارشنبه وارد میشدم ولی وقت سنجش رو نشون نمی‌داد. دیروز امتحان کردم میگه اطلاعات نیست 🤔 منم فردا میرم بیفتم دنبالش حل بشه

اول بپرسید ببینید تا کدوم مرحله پیش رفته، از مدیر مدرسه بپرسید آموزش پرورش تایید کردن فرم درخواست و ...

یه نفر دیگه هم تو مدرسه درخواست جهش داده ولی نمی‌دونم اون چه مرحله ای هست. ببینم مشکل منم با روند بررسی مسولین

یه نفر دیگه هم تو مدرسه درخواست جهش داده ولی نمی‌دونم اون چه مرحله ای هست. ببینم مشکل منم با روند بر ...

اصلا نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن مدیر مدرسه پسرم که منو پیر کرد تا این مراحل انجام داد بعدشم گفت پسرت اندازه ده دانش آموز برام کار داشت😅یه ثبت نام ساده س😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن مدیر مدرسه پسرم که منو پیر کرد تا این مراحل انجام داد بعدشم گفت پسرت ...

حتما بستنی براشون نگرفتین خوب 😅

فردا همگی با بستنی بریم خدمت مدیر 😎

اره فردا حتما میرم خداکنه نتیجه بگیریم بچم خیلی خونده

من امروز رفتم، مدرسه که شنبه ها اینجا تعطیله. رفتم آموزش پرورش استثنایی، برام سامانه رو بررسی کردن، آخر هم گفت سامانه یه کم مشکل داره مدیر باید چند بار تایید بزنه تا بتونید وقت بگیرید. به مدیر پیام دادم. دیگه نمی‌دونم چی بشه 

شما چیکار کردین امروز؟ به من گفتن مدید باید چندبار تایید رو بزنه

رفتم آموزش وپرورش گفتند دست مانیست از آموزش وپرورش منطقه باید تایید شه ولی اگرتا دوشنبه جواب تاییدیه نیومد به مدیرتون بگو بهم زنگ بزنه

شما تو کدوم شهرید؟