2777
2789
عنوان

زمان ثبت نام جهشی ابتدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 9844 بازدید | 761 پست
اره متن متوجه شدم سوال داره مثلا نوشته. ان الله لا یحب المفسدینقطعا خدا مفسدان رادوست نداره منظورم ...

نه کلاس سوم آیه حفظی نداشتن فقط همین اذان و اقامه و اذکار نماز و حمد و توحید عربی بود وگرنه بقیه چیزارو مثلا یه آیه تو کتاب نوشتن از فلان امام ... از اینا اینجوری میپرسیدن که میومدن آیه رو می‌خوندن میگفتن از چه کسیه؟ بچه ها اسم اون کسیکه آیه رو گفته باید میگفتن، ولی من پیشنهادم اینه انشالله مرکز امتحانات شهریورش مشخص شد یه صحبت بکن باهاشون که یوقت الکی درگیر این چیزا نشه چون تابستون هم هست یجوری کار کنیم که خیلی درگیر حفظ چیزایی که نیاز نیست نشن

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کلاس سوم آیه حفظی نداشتن فقط همین اذان و اقامه و اذکار نماز و حمد و توحید عربی بود وگرنه بقیه چیز ...

جواب تست پسرتون کی. میاد. طول میکشه؟من قرار فردا برم. مدرسه ثبت کنند میگن. ثبت کردیم  ولی تو سایت میرم اطلاعات یافت نشده. بنظرت بارفتن به مدرسه مشکلم حل میشه نه؟

ممنونم مدرسه رفتم. گفت اصلا امتحانات. تومدرسه. مانیستباکی صحبت کنم؟

بله خب امتحانای کتاباشون تو مدرسه قبلی برگزار نمیشه وقتی نتیجه تست جهششون بیاد چندروز بعد یه کلاس تشکیل میدن برای حالت رفع اشکال بعد مرکزی که امتحان کتاباشون و اونجا برگزار میکنن دوباره توی همین سایت سیرت۲ مشخص میشه معمولا مراکز دولتی و انتخاب میکنن ولی تا خودشون اعلام نکنن از کسی نمیتونید پیگیر بشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا رو املا وروخوانی وقت نذاشتم. فقط سوالات. واینکه حفظی هاوریاضی

یعنی املا کار نکردین؟ املای فارسی؟ اونکه خیلی مهمه حتما کار کنید وقت کافی هم دارید اون متن درسها و باهم بخونید بعد ازش بخواید سری بعد خودش بخونه روان خوانی هم تقویت میشه ، بعدم املاشو اصلا سخت نگیرید بهش حالت گفتاری کار کنید اول مثال کجا ٱ معمولیه کجا استثنا کجا خوا یا خا بعد تمرین نوشتن ، اینارو گام به گام کار کنید که برای شهریور انشالله آماده باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جواب تست پسرتون کی. میاد. طول میکشه؟من قرار فردا برم. مدرسه ثبت کنند میگن. ثبت کردیم ولی تو سایت می ...

پسرم و گفتن تا یه هفته دیگه نهایت تا ۹مرداد  جوابش و سایت سیرت۲ میزنن، ولی ببینید اگه مدیر بعد از تاییدیه مدیر مرکز سنجش واقعا ثبت کرده باشه باید سایت براتون باز بشه اینو حتما ازشون بپرس که تو چه مرحله ای هست، من مدیر پسرم از ۱۲ خرداد که من فرم درخواست و بهش داد حرصم داد تا روز سه شنبه هفته ی قبل، می‌گفت تا حالا جهشی ثبت نام نکردیم دیگه سعی هم نکرده بود اطلاعاتی کسب کنه همینجوری منو گذاشته بود سرکار تا اینکه خودم یکشنبه هفته ی پیش رفتم نامه رو دستی از آموزش پرورش گرفتم بردم مدرسه دادم بارگزاری کنه بعد شماره مدیر مرکز  سنجش و پیدا کردم گفتم تاییدش کن بعد دوباره مدیر مدرسه گفتم ثبت نهاییش کنه و بعد سایت من بازشد ، یعنی هفت خوان رد کردم تا تونستم نوبت بگیرم ،فردا حتما پیگیرش باشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی املا کار نکردین؟ املای فارسی؟ اونکه خیلی مهمه حتما کار کنید وقت کافی هم دارید اون متن درسها و ب ...

کار نکردم منظورم اینه کاملا بلده. هم املا. هم روخوانی الان من فقط لغات عربی. وقرآن ونماز وحفظ شعرها رومیپرسم ازش.واینکه ۲بار خوندنی ها مثل هدیه. فارسی علوم اجتماعی دوره کردیم میخوام کتاب بگیرم نمونه سوال خوب داشته باشه یه قلم چی دارم.  اون خوبه

منظورم اینه. چه کسی کلاس تشکیل میده همون مدرسه جدید؟

عزیز اینجا هیچ کدوم مشخص نیست بعد اینکه نتیجه تست هوش بیاد دوباره مثل نوبت گیری باید منتظر بمونیم بگن محل تشکیل کلاسا کجاست و کجا امتحانات شهریور انجام میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره فردا حتما میرم خداکنه نتیجه بگیریم بچم خیلی خونده

انشالله که درست میشه و نتیجه زحمتشون و میبینن، خدایی هم خودشون زحمت کشیدن هم ما کلی استرس داشتیم مثلاً تابستون و باید استراحت میکردیما😅 ،انشالله همه بچه ها موفق باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40