2777
2789
عنوان

زمان ثبت نام جهشی ابتدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 9844 بازدید | 761 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم آموزش وپرورش گفتند دست مانیست از آموزش وپرورش منطقه باید تایید شه ولی اگرتا دوشنبه جواب تاییدیه ...

سلام عزیزم مدرسه بچه تون ناحیه چنده برید آموزش پرورش همون ناحیه ، مثلاً پسر من ناحیه ۱ بود رفتم آموزش پرورش ناحیه ۱.... اگه آموزش پرورش تاییدو نفرستاده بود سمت مدیر درخواست و ازشون مهر و امضا شده تحویل بگیرید دستی ببرید مدرسه بدید مدیر ، منم مجبور به این کار شدم درخواست پسرم تو آموزش پرورش مونده بود و نمی‌فرستادن سمت مدیر خودم دستی بردم 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

سلام عزیزم مدرسه بچه تون ناحیه چنده برید آموزش پرورش همون ناحیه ، مثلاً پسر من ناحیه ۱ بود رفتم آموز ...

عزیزم من شهر دماوند هستم 

یه اموزش وپرورش بیشتر نداره اداره اموزش وپرورش استثنایی هم نداره

عزیزم من شهر دماوند هستم یه اموزش وپرورش بیشتر نداره اداره اموزش وپرورش استثنایی هم نداره

ای بابا .. انشالله زودتر درست میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید عزیزم اگه کمیسیون تاییدیه رو نزده باشه وبخوا تاییدیه رو بزنن فورا توسایت میشینه یا زمان میبره ...

مدیر که با مسول کمسیون میخواست صحبت کنه، چند ساعت بعدش به من گفت برم نوبت بگیرم. ولی خود مدیر هم باید تایید رو در آخر بزنه بعد نوبت بگیری. 

ببخشید عزیزم اگه کمیسیون تاییدیه رو نزده باشه وبخوا تاییدیه رو بزنن فورا توسایت میشینه یا زمان میبره ...

سلام عزیزم ببینید کمیسیون وقتی تاییدیه رو میزنه می‌ره سمت مدیر مدرسه و آخرین نفر مدیر مدرسه هست که تایید نهایی و میزنه و سایت شما باز میشه یعنی همون لحظه که مدیر تایید نهایی و بزنه شما دسترسی به نوبت گیری دارید ، من سه شنبه مدیر تایید زد ده دقیقه بعد نوبت گرفتم ، مگه چی گفتن به شما؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مدیر که با مسول کمسیون میخواست صحبت کنه، چند ساعت بعدش به من گفت برم نوبت بگیرم. ولی خود مدیر هم بای ...

واقعا ببینید چطور یه روال ساده رو اینقدر پیچیده کردن انداختن روزای آخر اینجور مردم معطل کردن ، این کارا تموم بشه باید گوسفندی نذر کنیم😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40