2777
2789
عنوان

بچه ها ببینید نامزد من سرده❓

338 بازدید | 17 پست

هنوز عقد نکردیم، محرم هم نیستیم. یه سال از آشناییمون میگذره 

هیچوقت حرفی از مسائل جنسی نزد این مدت، اپایل به بار خواستم بپرسم دیدم معذبه دیگه هیچی نگفتم. چند وقت پیش راجع به پریودم یکم کنجکاوی کرد بعد بهم گفت عزییم الان که راحت تر شدیم تو هم سوالی داشتی بپرس. تو این مدت که محرم نبودیم و محدودیت هایی داشتیم اشتیاقش رو به بوسیدن و بغل کردنم دیدم. اما حس میکنم برای عقد عجله ای اصلا نداره با اینکه اگر قبل محرم عقد میکردیم میتونستیم تابستون بریم سفر و ... (من معلمم غیر از تابستون دیگه نمیتونم)

اینکه حس کردم استیاق خاصی برای عقد نداره انگار خیلی نگرانم کرده. میشه نظرتونو بگید لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور مردا یا سرد ان،یا سرگرم ان

این جماعت شوخی ها،ناز کشیدنا،محبت کردنا،حتی آشتی کردنا شون محتوای جنسی داره.  

درسته دوستی همیشه یه محدودیت هایی رو داره.اما بازم خودشو نشون میده.اگر از لحاظ اخلاقی مشکلی نداره و پایبنده احتمالا سرده.حتما برید مشاور.شما خودت وقت مشاوره بگیر و هماهنگ کن و ایشون رو هم با خودت ببر.این مسئله ی خیلی مهمیه تو زندگی مشترک.اینو منی دارم میگم که خیلی هات نیستم.شما اگر خودت گرم باشی که دیگه بدتر.تحقیق کن روی این آدم.ده ساله متاهلم.رو تجربه گفتم گلم.موفق باشی

کلا مردهایی که اشتیاق برای زندگی مشترک سفر باهم بودن های دوتایی خلوت و رابطه نداشته باشنبعد از مدتی ...

اشتیاق برای سفر و با هم بودنای دوتایی و همه اینا داره. فقط تا حالا هسچ حرفی از رابطه جنسی نزده 

پسرا اگر سرد باشت اصلا با دخترا وارد رابطه نمیشن اون پسرا که از اول همش فکر مسائل ج هست براشون وسیله ...

اخه اشناییمون سنتی بود. هر چند بعد کم کم خیلی بهم علاقمند شدیم. ولی اگه اینطوری میگین باشه پس این همه خانم متاهل اینجا از سردی شوهرشون گله میکنن چین 

عزیزم منظورت چیه نازکردنا و ... محتوای جنسی داره؟

منظورم اینه که  حتی وقتی شوخی هم میخوان بکنن یه کرمی می‌ریزن خودشونو به ادم نزدیک میکنن.یا وقتی میخوان آشتی کنن  ادمو میکشونن سمت بوس و بغل و لمس کردن و اینا.کلا به هر بهونه ای دنبال این ان که خودشونو بمالونن به آدم یا مداااام سر صحبتو در مورد مسائل جنسی باز میکنن

منظورم اینه که حتی وقتی شوخی هم میخوان بکنن یه کرمی می‌ریزن خودشونو به ادم نزدیک میکنن.یا وقتی میخو ...

نامزد من با وجود همه محدودیت هایی که داشتیم اون حس که بخواد نزدیکم بشه و بغلم کنه و اینارو همه ازش دیدم. فقط راجع به موضوع سک س حرف نزده تا حالا

اخه اشناییمون سنتی بود. هر چند بعد کم کم خیلی بهم علاقمند شدیم. ولی اگه اینطوری میگین باشه پس این هم ...

مرد سرد از جای دیگه گرم میشه وگرنه مرد سرد اصلا ازدواج نمیکنه و دنبال جنس مخالف نیست شما اگر حس اینکه باهمسرت باشی و نداشته باشی مگه عقلت کمه هم وقت بزاری هم هزینه کنی  مگر اینکه بعد ازدواج مشکلی براش پیش بیاد اونم حسش میمونه کاری نمیتونه انجام بده