2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با سیب زمینی خام روغن کمتری میگیره . سیب زمینی خام درست کردنش راحت تره . ولی پخته یکم قلق میخواد . ولی هر دوشون طعم خوبی دارن . هر دوشون خوشمزه میشن

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
دونه ای می پزید

حتما دونه ای بپز چون کامل برشته میشه . پخته رو که کلا باید دونه ای پخت . ولی خام هم دونه ای بپز

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

من با سیب زمینی پخته درست میکنم عالی میشه. البته این کوکو  دو روز قبل درست کردم سیب زمینی و پوست گرفتم با یه تیکه مرغ گذاشتم پخت بعد رنده کردم با تخم مرغ و ادویه و پیاز. بعد دونه ای سرخ کردم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
ميشه بگی چه جور درست می کنی

آره عزیزم

واسه ۲ نفرمون (ک خیلی شکموایم) ۲ تا سیب زمینی بزرگ برمیدارم + ی پیاز کوچیک.

سیب زمینی و پیاز رو با رنده ی دُرشت  رنده میکنم، میریزم توی ی ظرفی. ۲ تا تخم مرغم توش میشکنم + نمک و فلفل و زردچوبه. بعد ماهی تابه رو کمی داغ میکنم و روغن میریزم و کوکو ها رو دونه دونه با قاشق میریزم توش و پهنش میکنم و میذارم سرخ بشه (در ماهی تابه رو نمیذارم، چون بخارش میمونه و نرم میشه) بعدشم طلایی و برشته شد برمیگردونمشون... خیلی خوشمزه میشه امتحان کن ی بار. 😉

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐