2777
2789
اره بخدا چنان فوش می‌کشه ب طرف ک تا اخر عمر یادش نره ،🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣لعنتی این فحش هارو از کجا میاره من مریمو میبینم یاد بچه تو کلاه قرمزی میفتم اقای طهماسب😂

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂🤣براش صل علی سترکه چشم حسوداش بترکع بخونیم خیلی حال میده اذیتش کردن کلا نسبت ب حرفای من خنثی ...

ن این ی تایم تعلیق شد رفت نمیدونم سرش جای خورد چیشد یکم کم حرف شده 

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

🤣🤣🤣🤣🤣لعنتی این فحش هارو از کجا میاره من مریمو میبینم یاد بچه تو کلاه قرمزی میفتم اقای طهماسب😂

خخ منم ازون کم نمیارم الکی ک پونزده تا کاربری به چوخ ندادم خخخ

daigo.ir/secret/11999473004 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

خخ منم ازون کم نمیارم الکی ک پونزده تا کاربری به چوخ ندادم خخخ

هعی منم 😂😂😂قبلنا کم تعلیق نشدم 😐😐کلا خودمون جنگی هستیم 🤣فک کنم هشتیمین کاربریمه😐 برا همین زیاد نمیام سایت چون این دوتا کاربری ها مو دوس دارم😂

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊

هعی منم 😂😂😂قبلنا کم تعلیق نشدم 😐😐کلا خودمون جنگی هستیم 🤣فک کنم هشتیمین کاربریمه😐 برا همین زیا ...

خخخ انشاللع بمونه برات من بخوابم صبخیرر عزیزم

عهههه نرو نخواب 😕خوب بخوابی ارغوانم ببوس❤️

ارغوان غرررق خوابه... ارسلان شیفت صبحه بخوابم ک باز باید بیدار بشم فدات فعلا،🌹🙋

نوچ فرعی میفرمایم😕من هرکسی رو‌ویزیت نمیکنما حالا تو چون اشنا بودی راحت بهت وقت ملاقات دادم😂

متشکرم 

خدمتتون بگم که 

واسه کبد نوع گرید ۲ چه داروهایی رو مصرف بنماییم؟!

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس