2777
2789

از جوش متنفرم نمیدونم کی پوستم میخواد بفهمه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

هرنوع جوشی مخصوصا قرمز و سرسفید 

پیازکوچک  را چهارقاچ کنید در یک شیر جوش کوچک باآب خالی  آبپز کنید خیلی آب پز نشه درحد بخارپز بعد یکمی که خنک شد و ازهواافتاد همون طور ورقه های  پیاز رو آبکی آبکی )یعنی از آب داخل شیرجوش هم روی ورقه هاباشه(کامل روی صورتتون بذارید حدود بیست دقیقه بمونه 

بعد با آب و صابون (مخصوصا صابون گوگرد )بشورید خیلی آروم صابون گوگرد رو داخل دستتون کف کنید کفش رو آروم روی صورت بذارید 

بعد باحوله استریل خشک کنید روی صورتتون‌گلاب بذارید (گلاب روی صورت گذاستید ازخونه بیرون نرید زیرنورآفتاب نرید پوست رو تیره میکنه)حدودا یک ربع ده دقیقه بیست دقیقه   گلاب روی صورت باشه بعد با آب خاااالی و ولرم بشورید بذارید خشک بشه درروز سه الی چهارباراین کار رو بکنید 

دمنوش بابونه

کدو خیار خام رنده شده با ابغوره 

آب فراوان ناشتا شیرخشت خاکشیر ترنجبین 

ماسک سدر داخل حمام 

اگر جوش ها درد دارند و التهابی اند 

ورزش زیاد لوبیاسبز اب پز حبوبات اب پز سبزی شاهی فراوان 

اگر درست نشد 

به امید خدادرست میشه ریشه کن میشه فقط وقتی پیاز میزنید اولش شدید میرزه بیرون تاکامل ریشه اش رو دربیاره 

دیگه نمیزنید مخصوصا اگر از داخل رحم داغ و کبد داغ نباشه 

دیگه ریشه کن میشه 

ان شا الله خوب شدی دعامون کن 

گلی 

برای پوست اول یه پک برنج بیواکوا بگیر 

که شمام اسکراب شوینده آبرسان سرم و کرم دور چشمت شوینده ش رو پیشنهاد نمیکنم

میتونی یه شوینده سروای مدل پوست مختلط بگیری 

برای جوشات عصاره درخت یا عصاره درخت چایی خیلییی خوبه 

برای لک هات و همچنین دوباره جوش هات سرم نیاسینامید انوا یا اوردینری بگیر  ضد افتاب ترجیحا بی رنگ اصلا. یادت نره 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

گلی برای پوست اول یه پک برنج بیواکوا بگیر که شمام اسکراب شوینده آبرسان سرم و کرم دور چشمت شوینده ش ر ...

و گلم یه چیزی بگم خاله من دکتر پوسته میگفت اصلا از ماسک خونگی استفاده نکن چون برای پوست ساخته نشده و بعدا بدترش میکنه  گلاب هم نزن به پوست جاش تونر باید بزنی یعد هر شست و شو تا پوستت آروم بشه ترجیحا از صابون برای صورتت استفاده نکن خیلی خشک میکنه جاش از شوینده پوست استفاده کن موفق باشی گلی❤️🎀

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم