mano_eshgham مدیر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5938 عنوان کیا بیدارن ؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 125 پست سلام کیا بیدارن بیاید حرف بزنیم 1396/11/19 | 03:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسکارلتم عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 12509 میگن حالش بده مریض شده...من بقیه شنیدم........تو خبری ازش نداری فامیلش نیستی؟؟ ای وای من کی چش شدهمن دیگه طاقت ندارما😭😭😭😭😭😭 چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
herman عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 195 یاد کنکور ارشد افتادمچقدر زود گذشت حیف......کاشکی هنوزم دغدغه ام کنکور و امتحان بود
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 دور از جون هر چی خاک اونه بقای عمر شما تورو خدا اگه تهرانی بمون تو خونت بیرون نرو این الودگیه کوف ... ن تهران نیستم .....گیلانم.....ولی همه زندگیم توی تهرانه ....ح ف گوش نمیده میگم بیرون نرو هوا خیلی خرابه .....میگه چیزیم نمیشه..ایشالاه که هیچکس هیچیش نشه توی این هوای الوده 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 ای وای من کی چش شده من دیگه طاقت ندارما😭😭😭😭😭😭 تو ارامش و نمیشناسسی؟؟؟؟ 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
mano_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5938 اوخی الهی😄😍😂حالا قبل از عروسی یکم بیشتر مراعات کنید بعد از عروسی جبران میکنید الانم اصلا غصه نخو ... چی بگم خواهر بعضی حرفارو نمیشه گفت 😢 خدا کنه این یه مورد واسم فعلا پیش نیاد 😑
اسکارلتم عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 12509 تو ارامش و نمیشناسسی؟؟؟؟ چرا میشناسمشولی از دیروز داغ دیدم خبری از کسی نگرفتم😭😭😭😭😭چش شدهامروز اومد بهم تسلیت گفت چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 چرا میشناسمش ولی از دیروز داغ دیدم خبری از کسی نگرفتم😭😭😭😭😭 چش شده امروز اومد بهم تسل ... نمیدونم ..همه میگن مریضه ...دوستاشم دیگه نمیان ...چندتا تاپیک زدن واسه سلامتیش......خدا صبر بده...اگه میدونستم داغ داری نمگقتم بهت 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 بچه ها یه چیزی بگم ؟؟ بگووو 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
مهسا6972 عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 1545 بچه ها یه چیزی بگم ؟؟ بگو غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...
اسکارلتم عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 12509 نمیدونم ..همه میگن مریضه ...دوستاشم دیگه نمیان ...چندتا تاپیک زدن واسه سلامتیش......خدا صبر بده...اگ ... ای خدای من😭😭😭😭 چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
naziiiiiiiiiiiiii عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 9850 تو رو خدا بهم نخندین قول نمیدم ...باش بگو 👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
aypara_bayan عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 188 چی بگم خواهر بعضی حرفارو نمیشه گفت 😢 خدا کنه این یه مورد واسم فعلا پیش نیاد 😑 عزیزه دلممم💖نگران نباش دیگه 🤗فردا گوششو خوب بپیچون دیگه از این دلهره ها تو جونت نندازه😂😂😂😂😂بزار یه چیزی بگم بخندییکی از دوستام عقده بعد الکی مامانشو سر کار گذاشته بود که حامله ام بعد هیچی دیگه میگ مادره نزدیک بود غش کنه😐😂😂😂😂