2777
2789
میگن حالش بده مریض شده...من بقیه شنیدم........تو خبری ازش نداری فامیلش نیستی؟؟

ای وای من کی چش شده

من دیگه طاقت ندارما😭😭😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جون هر چی خاک اونه بقای عمر شما تورو خدا اگه تهرانی بمون تو خونت بیرون نرو این الودگیه کوف ...

ن تهران نیستم .....گیلانم.....ولی همه زندگیم توی تهرانه ....ح ف گوش نمیده میگم بیرون نرو هوا  خیلی خرابه .....میگه چیزیم نمیشه..ایشالاه که هیچکس هیچیش نشه توی این هوای الوده

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
اوخی الهی😄😍😂حالا قبل از عروسی یکم بیشتر مراعات کنید بعد از عروسی جبران میکنید الانم اصلا غصه نخو ...

چی بگم خواهر بعضی حرفارو نمیشه گفت 😢 خدا کنه این یه مورد واسم فعلا پیش نیاد 😑

تو ارامش و نمیشناسسی؟؟؟؟

چرا میشناسمش

ولی از دیروز داغ دیدم 

خبری از کسی نگرفتم😭😭😭😭😭

چش شده‌

امروز اومد بهم تسلیت گفت

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
چرا میشناسمش ولی از دیروز داغ دیدم  خبری از کسی نگرفتم😭😭😭😭😭 چش شده‌ امروز اومد بهم تسل ...

نمیدونم ..همه میگن مریضه ...دوستاشم دیگه نمیان ...چندتا تاپیک زدن واسه سلامتیش......خدا صبر بده...اگه میدونستم داغ داری نمگقتم بهت

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
نمیدونم ..همه میگن مریضه ...دوستاشم دیگه نمیان ...چندتا تاپیک زدن واسه سلامتیش......خدا صبر بده...اگ ...

ای خدای من😭😭😭😭

چی بگم خواهر بعضی حرفارو نمیشه گفت 😢 خدا کنه این یه مورد واسم فعلا پیش نیاد 😑

عزیزه دلممم💖

نگران نباش دیگه 🤗

فردا گوششو خوب بپیچون دیگه از این دلهره ها تو جونت نندازه😂😂😂😂😂

بزار یه چیزی بگم بخندی

یکی از دوستام عقده بعد الکی مامانشو سر کار گذاشته بود که حامله ام بعد هیچی دیگه میگ مادره نزدیک بود غش کنه😐

😂😂😂😂