2777
2789
امشب شب اول قبر رفیق ۱۲ سالمه توی ۲۰ سالگی صحیح و سالم یه شب خوابید دیگه پا نشد😭😭😭😭 الهی بگردم ...

وااای نههه😥😥 خدا رحمتش کنه جاش تو بهش باشه خدا به همتون صبر بده

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز ظهر رفتم ابروهامو کادر وسایه زدم خیلی خوب شده اما خیلی خیلی پشیمونم از دلهره نمیتونم بخوابم

حالا که خوب شده...پس دلهره ات واسه چیه؟

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
خوبی  اسکارلتتت.......ارامش حالش خوبه خیلی نگرانشم؟

ارامش چش شده مگه؟😢😢😢

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
۱۷ ام ساعت ۳ شب تو خواب رفت😢😢😢

نمیشناختمش ..ولی خدا بیامرزتش ..ایشالاه خدا بهتون صبر بده ....خیلی ناراحت شدم حالم بد بود دیگه نمیتونم جلوی اشکام و بگیرم....منم ناراحتی قلبی دارم دیدن یه شب خوابیدم و دیگه پا نشدم😢😢😢

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
نمیشناختمش ..ولی خدا بیامرزتش ..ایشالاه خدا بهتون صبر بده ....خیلی ناراحت شدم حالم بد بود دیگه نمیتو ...

دور از جون

هر چی خاک اونه بقای عمر شما

تورو خدا اگه تهرانی بمون تو خونت بیرون نرو

این الودگیه کوفتی مسبب پر پر شدن غنچه ی منه😭😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
خخخخ خدا بگم چیکارش کنه ک هرچی میکشم از دست اونه 😶😶😒😓

اوخی الهی😄😍😂حالا قبل از عروسی یکم بیشتر مراعات کنید بعد از عروسی جبران میکنید

الانم اصلا غصه نخور و راحت بدون استرس به زندگیت برس😊

امروز ظهر رفتم ابروهامو کادر وسایه زدم خیلی خوب شده اما خیلی خیلی پشیمونم از دلهره نمیتونم بخوابم

حالا دیگه کاریه که شده خواهر غصه چیو میخوری مگه نمیگی خوشگلتر شده پس باید خوشحال باشی ک☺☺

نمیشناختمش ..ولی خدا بیامرزتش ..ایشالاه خدا بهتون صبر بده ....خیلی ناراحت شدم حالم بد بود دیگه نمیتو ...

خدانکنه دختر این چه حرفیه میزنی

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...