2777
2789
عنوان

کسایی که طلاق گرفتن بیان لطفا

112 بازدید | 14 پست

سلام من و شوهرم همدیگرو دوست نداریم در واقع حالمون از هم به هم میخوره ,مدتی هست که کار میکنم و تقریبا ۲۰تومن ماهی دستمزدم هستش ،وضع مالی شوهرم معمولیه یه بچه داریم و تقریبا رفاه نسبی داریم از نظر مالی ولی از وقتی که دیدم گاهی اوقات هرز میپره فهمیدم باید فکر آیندم باشم و روی پای خودم بایستم،ما دوتا  تا حالا بی احترامی نمونده که به هم نکرده باشیم ،دیگه حتی دوست نداریم روی همدیگرو ببینیم ،بخدا بدون اغراق میگم،چکار کنم از طلاق میترسم،میترسم که بعد از طلاق اون بره خوشبخت بشه و من موهام رنگ دندونام بشه،همش میگه بیا توافقی طلاق بگیریم

خانمهایی که طلاق گرفتید میشه از سختی هایش بگید،یعنی از پس زندگی بدون شوهر بر میام؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتون حق میدم خانم واقعا سخته 

ولی جدایی همیشه به معنای تموم شدن زندگی نی خانم 

جدایی گاهی میتونه یه شروع باشه واسه یه زندگی جدید دور از اون تنش های فکری و روحی قبل 

واقعا؟تنها و بدبخت نمیشم؟بچم چی به چشم دیگه بهش نگاه نمیکنن؟

ببین عزیزم من ک تو زندگیت نیستم و زیرورو شو نمیدونم 

برو یروز پیش یه مشاور روانشناس خانواده و همچیو براش بگو تا راهنماییت کنه بعدش وقتی ک همسرت دوستت نداره دیگه فایده ی زندگی چیه؟؟

و اینکه کسی رو داری ک اولش پیشش بمونی؟ مادری پدری خاهری برادری

نکنه از پس خرج و مخارج برنیام؟

چرا برمیان خانم 

بعدش هم زندگی بدون عشق و علاقه 

زندگی بدون توجه از طرف مقابل 

زندگی با حسرت 

زندگی سرد 

کم کم از لحاظ عاطفی روحی و روانی داغون تون میکنه 

ببین عزیزم من ک تو زندگیت نیستم و زیرورو شو نمیدونم برو یروز پیش یه مشاور روانشناس خانواده و همچیو ب ...

نه نمیتونم پیش پدرو مادرم بمونم اصلا دلیل ازدواجم فرار از دست اون بود

چرا برمیان خانم بعدش هم زندگی بدون عشق و علاقه زندگی بدون توجه از طرف مقابل زندگی با حسرت زندگی سرد ...

کل عید رو غر زد و اوقات تلخی ایجاد کرد،بخدا از عید متنفرم چون نمی‌ذاره آب خوش از گلومون پایین بره