2777
2789
عنوان

چجوری بعضی مادرا 💩 به زندگی بچه هاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 19 پست
من هیچوقت اویزون پسر و عروسم نمیشم وقتی پسزای گنده مجرد دارم .پسر هم مثل دختر میره دنبال زندگیش اونم ...

دنیا کاری میکنه که میشی.ادم وقتی جوونه حرف زیاد میزنه .ادمی پیر نیاز به محبت دارن .حساسن .پسرش ولش کنه میمیره .اون نمیخواد مزاحم شما باشه فقط میخواد بهش توجه بشه 

خب فکر میکردی پیرمرد قراره تا ابد زنده بمونه ؟؟اول و اخر چی.شوهر شمام داره به وظیفش عمل میکنه .اگه ش ...

چقدر پیرمرد پیرزن میکنی پدرشوهر من سالم و سرحال پنجاه سالگی مرد کی فکرشو میکرد اینجوری بشه.

نخواستم عزیز بشم اون کیه که من از چشمش بیوفتم یه زنه اویزونه 

وظیفه برا وقتیه که داداش نداشت الان دوتا داداش گنده داره

یکم منطقی فکر کن خرج تا حد معمولش اشکالی تداره نه که توقع داشته باشه براش جهزیه بخریم

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا کاری میکنه که میشی.ادم وقتی جوونه حرف زیاد میزنه .ادمی پیر نیاز به محبت دارن .حساسن .پسرش ولش ک ...

میگم پیر نیست!!!

خدالعنتش کنه اصلا بره بمیره 

هیچم جای مادر نیست حیف اسم مادر که رو مادرشوهر گذاشتن

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

دیگه بدتر .خب چکار کنه دل شما خنک میشه .رسیدگی نکنه از گرسنگی بمیره خوبه یا از غصه ؟؟مادرشه خانم .ما ...

چه ربطی داره آخه صحبتتون ...بیچاره دلش از خرجای اضافی گرفته یکم بآارامش بیشتر صحبت کنید بهش حق بدین و درموردش بهتر راهنمایی کنید .

یه لحظه احساس کردم یک خواهر شوهر داره پست میزاره