2777
2789

مادرشوهرم با مظلوم بازی شوهرمو میگه وسیله خونشو عوض کنه تازه خرج خونشم میدیم تو یه ساختمونم رفتیم زندگی میکنیم فقط بخاطر اینکه خانوم تنها نباشه.

زن پنجاه ساله سرویس خواب کامل داره یعنی شوهرم براش گرفته با لباسشویی و مبل الانم میخواد عوضشون کنه .بعد شوهر من سی سالش شده هیچی نداره بجز یه ماشین داغون نمی دونم تا کی میخواد به اینکاراش ادامه بده یعنی من نباید یه زندگی مستقل اروم داشته باشم تا کی این خانواده رو تحمل کنم تا کی پولامون رو خرج کنن .

پسر مجردش ۲۰ سالشه شغل خم داره درامدش از شوهرم بیشتره یکی دیگشم جوونه ایران نیست اونم مجرده.

بنظرتون واجبه اخه ما اینجوری زندگیمون خراب شه ؟؟کاش دیگه پسر گنده نداشت دلم نمیسوخت

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به شما ارتباطی نداره اگه خودش دوست داره .

چطور ارتباطی نداره؟زندگی متاهلی ایشون نابود شده ...شوهرشون اگه خرج خانوم رو تمام کمال میداد یا هیچ پسر دیگه ای نداشت اونموقع حرف شما درست بود اما الان شوهرش داره از حق خودشو و زنشو آینده بچش میزنه اونم یه چیز غیر ضروری مثل عوض کردن سرویس چون خسته شده ننه جون 

اصلا متوجهی چی داری میگی.شمایی که رفتی تو زندگی اونا .اولا دیدی زنش شدی.نمیشدی؟دوما تو‌خونش نشستی نصفه شبی برای پیرزن نفرین ناله میخری؟یه مشت عقدای ام جمع بشن فحش بدن دل خودشون خالی بشه .پسرشه از قبل خریده الانم حتما دوست داره که میخره .شمام از خونه پدرت حتما اوردی .همین که سکوت کنی دخالت نکنی بلکه دعای اون پیرزن که خونشو داده نشستی نرفتی مستاجری شامل حالت بشه همین کافیه .توقع دیگه نداشته باش.وگرنه دنیا گرده فردا عروست سر خودت برنامه در میاره 

اصلا متوجهی چی داری میگی.شمایی که رفتی تو زندگی اونا .اولا دیدی زنش شدی.نمیشدی؟دوما تو‌خونش نشستی نص ...

فشار نخور نخیر زندگی من اینجوری نبود خیلی از زندگیم راضی بودم زنه شوهرش مرد زندگیم به کل بهم ریخت شوهرم گفت پسر بزرگم باید مراقبشون باشم

اصلا متوجهی چی داری میگی.شمایی که رفتی تو زندگی اونا .اولا دیدی زنش شدی.نمیشدی؟دوما تو‌خونش نشستی نص ...

پیرزن نیست پنجاه سالشم فکر نکنه شده باشه حالا حالا ها اویزونمونه

ببین اول بپرس یه چی رو بعد حرف مفت بزن من خونه مادرشوهر نشستم خونه مون اجارس دوتا واحدا خرج خونه اونا هم با اینکه پسر گنده دارن با ماست

کدوم پول .شما تو‌خونش نشستی ماه به ماه اجرتو میدی ؟؟ اگه نمیدی سکوت کن .اونم بلده حرف پول بزنه

تو چی میگی خداوکیلی خونه نداره اون 

فشار نخور نخیر زندگی من اینجوری نبود خیلی از زندگیم راضی بودم زنه شوهرش مرد زندگیم به کل بهم ریخت شو ...

خب فکر میکردی پیرمرد قراره تا ابد زنده بمونه ؟؟اول و اخر چی.شوهر شمام داره به وظیفش عمل میکنه .اگه شوهر عزیزه مادرشم عزیزه .کمکش کن خودتو از چشم ننداز .۴ تا زن عقده ای اینجا تاییدت میکنن دور برندار فردا بیفت ب جون پیرزن.اونم مادر خودت بدون 

من هیچوقت اویزون پسر و عروسم نمیشم وقتی پسزای گنده مجرد دارم .پسر هم مثل دختر میره دنبال زندگیش اونم ادمه قرار نیست تا اخر عمر جور دوتا زندگی و خونرو بکشه اونم حق زندگی داره 

خداکنه هیچوقت پسردار نشی