بستگی به نوع ریزشت داره،اگر هورمونی باشه خیلییی سخت کنترل میشه،اگر کمبود مواد معدنی و ویتامین باشه با خوردن مکمل قابل درمانه،اگر ارثی که معمولا هیچ وقت درمان نمیشه
من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من زینک کلسیم و چن تا ویتامین دیگه استفاده کردم ی مدت . الآنم چن ماهه فقط شامپو کافئین میزنم خیلی خو ...
چه مارکیه شامپوت عزیزم
من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos
وای ی هفته همه رو باهم میخوردم انقد چاق شده بودم و انرژی داشتم کل زندگیمو شستم ولی ب مرور کم کردم مثبت ویتامین دی تیری ماهی یکی ویتامین ب هفته ای یکی و .... زینک هم قهوه ای بود فک کنم زینک پلاس