2777
2789

جسم و مغز و دست های یک زن تا چند سالگی ظرفیت داره برای کار کردن؟

خودم تو اطرافیان و فامیلم میبینم ، زن ها همه از ۴۰ ، ۵۰ سالگی کمردرد و پادرد و درد و مرض مختلف میگیرن و ورزشکارترین و سالم خور ترین زن با بهترین لایف استایل تو آشناهام نهایتا تا ۶۰ سالگی سالمه .

اما مرد های بستگانم همه تا ۷۰, ۸۰ سالگی سالم و قوی و نیرومندند و یهویی سالم سالم میفتن میمیرن .

اما زن ها همه ۹۰ سال ، ۱۰۰ سال عمر میکنن که عملا ۳۰, ۴۰ سالش به درد نخوره و فقط مریضن 😑 اخه چرا اینجوریه .

واقعا دلم میخواد بدنم رو مثل یه مرد نگه دارم و مثه یه مرد زندگی کنم و مثه یه مرد هم بمیرم 

تا وقتی رو دو تا پاهاشه

اینا به ژن هم مربوطه علاوه بر سبک زندگی

من خانوم ۷۵ ساله شاغل دیدم خیلی سرپا و سرحال

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی پریودی تو خانم هاسحاملگی و شیر دهی تو خانم هاسچطور انتظار داری مثل مرد باشه

واقعا فکر کنم همینا زن ها رو از پا در میاره .

چون خانومی که بچه نداشته و از ۳۰ سالگی رحمش رو برداشته تو بستگان دیدم که هشتاد سالشه و واقعا مثه مردها سالم و قویه برخلافه بقیه زن های فامیل 

تا وقتی رو دو تا پاهاشهاینا به ژن هم مربوطه علاوه بر سبک زندگیمن خانوم ۷۵ ساله شاغل دیدم خیلی سرپا و ...

دقیقا به عوامل مختلف بستگی داره

من خانوم نهال تجدد رو که دیدم اصلا باورم نمیشد سن شناسنامه ای شون بالا این باشه

فکر میکردم خیلی پایین تر باشن به نسبت جسم سرحالی که دارن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
وا مردای اطراف من که بدتر زوار در رفته آناین حرف از کجا در آوردی

عع واسه شما برعکسه 😂

فکر کنم به اقلیم هم باشه 

ما شمالی هستیم از قدیم مردای شمالی( اکثرشون نه همه ) تنبل و تن پرور بودن ، ولی زن هاشون زرنگ بودن و هم تو مزرعه کار میکردن هم کلی بچه میاوردن و شوهره فقط میرفت قهوه خونه و عشق و حال .

الان مردامون بهتر شدن ولی بازم خیلی از خانوما رو میبینم که شوهراشون بیکارن و زناشونو حرص میدن .

شاید برا همیناست که تو اطراف من مردا جوون موندن و زن ها فرسوده شدن 

مزاحه 👆

ارثی و تو خانم ها هر چی سن یائسگی بالا تر باشه

سلامت ترن . سبک زندگی و تغذیه و امید به زندگی...

و اینکه حتما عضلاتتو قبل ۴۰ بسازی 

بقولی نه بچه نه همسر هیچی جای همون عضله قوی

رو تو سن بالا نمیگیره

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

مزاحه 👆ارثی و تو خانم ها هر چی سن یائسگی بالا تر باشهسلامت ترن . سبک زندگی و تغذیه و امید به زندگی. ...

😂😂😄 حقه واقعا

خیلی هم عالی

من تو ژنتیکمون همه بیبی فیسن، از نظر چهره جوون موندن ولی از نظر استخوون و عضلات داغون شدن 😂

مثلا ۶۰ ساله هامون بدون هیچ بوتاکس و کرم و هیچی به چهرشون میخوره ۴۰ ساله باشن ولی بدنشون اندازه ‌۸۰ ساله ضعیفه .

این اصلا خوب نیست ، من ترجیه میدم چهره م مثه ۹۰ ساله ها باشه ولی بدن سالم داشته باشم .

من عضله سازی نمیتونم انجام بدم 😑😑 بدنسازی و فیتنس رفتم ولی اونقدر بدن درد میگرفتم و اذیت میشدم که ول کردم .

ولی چندین ساله حرفه ای والیبال میرم . هفته ای دو روز والیبال میرم و هر روز صبح هم میرم پارک نزدیک خونمون که کنارش رودخونه و جنگله ، هم پیاده روی میکنم هم با وسایل ورزشی پارک بازی میکنم ،  هم میرم کنار رودخونه و مدیتیشن میکنم ولی عضله ندارم و گوشتم نرمه، روزی چهار پنج ساعتم واسه شغلم وقت میذارم و دو سه ساعت هم کارای خونه . غذا هم خیلی مضر میخورم هم خیلی سالم همه چی میخورم.

به نظرت این لایف استایل جوابه که زود پیر نشم 😥؟

😂😂😄 حقه واقعاخیلی هم عالیمن تو ژنتیکمون همه بیبی فیسن، از نظر چهره جوون موندن ولی از نظر استخوون ...

سلام 🥰 حجم و قدرت و سفتی عضله مهمه تو دوران

میانسالی  عضله هس که کار انجام میده برامون 

و فشار رو از رو اسکلت برمیداره .

منم عاشق والیبالم از بچگی و تو تیمها ی مدرسه و دانشگاه

و منطقمون بودم حیف دیگه نمیرم  ولی تا توپ میبینم 

تو پارکی جایی میدوم و میگم منم بازی😅

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲