سلام دوستان میخواستم یه سوالی بپرسم شماها تو خونتون با همسرتون جرو بحث ندارین ما ۲ سال ازدواج کردیم ۱ سال اومدیم خونه دیگه خب از دی ماه تا به الان یبار دعوا کردیم اونم دیشب امروز صاحبخونه اومده میگه دعوا کردین صدای زنتو برادر من شنیده و فلان میخوام بیرونتون کنم واقعا عادلانست؟
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
قرار داد واسه همچین روزاییه که یه نامرد میاد زر بزنه بگو یبار دیگه مزاحم شی زنگ میزنم ۱۱۰
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
میگیم بهش بخدا میگه نه جوری بیرونتون کنم که ندونین از کجا خوردین بخدا فقط سر دعوا اونم یواش داشتیم م ...
خب بگو میتونی بیرون کن دیدی مزاحمت درست میکنه زنگ بزنین ۱۱۰صورت جلسه کنن مگه شهر هرته چ ربطی داره زندگی شخصی خودتونه ب اون چ چقد پرروعه